lauantai 21. helmikuuta 2015

Mars ja venus oinaassa - pientä kipinöintiä vai tuhopoltto?

Nyt on jännä viikonloppu edessä: mars ja venus siirtyivät eilen kaloista oinaaseen, mars jo aamulla ja venus myöhään illalla. Lisäksi kuu liikkuu oinaassa koko viikonlopun. Lauantaina se tekee yhtymät marsiin ja venukseen. Sunnuntaina mars ja venus yhdistävät voimansa.... Tulinen viikonloppu tulossa!

Mars ja venus kuvaavat astrologiassa klassisia maskuliinisia ja feminiinisiä energioita, rakastajaa ja rakastajatarta. Kuulostaa romanttiselta.... Oinaan merkki on kuitenkin itsenäinen ja oma-aloitteinen tulimerkki, eli energiat saattavatkin suuntautua itseen eikä parisuhteeseen. Samoin kuu oinaassa voi olla hyvin seksikäs tai se voi auttaa uppoutumaan ikiomiin harrastukseen ja unohtamaan kumppanin.

Joka tapauksessa tänä viikonloppuna kaikilla on paljon energiaa, mitä voi käyttää omaksi iloksi tai ihmissuhteisiin. Elämästä löytyy paljon kaikkea ihanaa tällaisilla transiiteilla. Ne tuovat hankalammistakin asioista parhaat puolet esiin. Tulienergiaa viikonloppuna on kuitenkin niin paljon, että kannattaa välttää ylilyöntejä. Muuten mukava kipinöinti voi paisua metsäpaloksi tai tuhopolton mittasuhteisiin... ;)

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti