keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kevät etenee....

Heips,
mulla on nyt energiat vähissä ja epäilen syyksi saturnuksen ylitystä askendentillani.... Sama ongelma voi olla muillakin alkumerkin jousimiehillä tai nousujouskareilla... Luulen, että muutos on helpompi, jos yritän kellua virran mukana enkä pakota itseäni jaksamaan kaikkea. Toisaalta saturnus tuntuu tuovan runsaasti keskittymiskykyä ja välillä energiaakin, mutta sen vaikutus on tällä hetkellä aika epätasaista.

Toisaalta aurinko kulkee nyt kaloissa ja se korostaa myös riittävän levon merkitystä. Muutaman viikon kuluttua energiatasot nousevat myös astrologisesti! :) Huomenna aurinko kohtaa neptunuksen kaloissa. Päivä voi olla erityisen utuinen. Se ei ole tehokas työpäivä. Mutta se sopii hyvin haaveiluun ja rentoutumiseen. Helmikuu näyttää ylipäänsä kulkevan loppuun rauhallisena. Siitä kannattaa nauttia! Maaliskuussa kohtaamme taas kaikki uusia haasteita... Siitä lisää vähän myöhemmin....

~ L

1 kommentti:

  1. Sitäkin varmaan tuo väsymys, vaikka yleensä olen tyytyväinen, että Saturnus valvoo tekemisiäni (1.huone jousimiehessä). Odottelen Marsi-Oinas energiaa saapuvaksi! Kiitos sivuistasi! Niitä on mukava lukea. Ovat niin selvästi ilmaistuja.

    VastaaPoista