perjantai 8. huhtikuuta 2011

Parisuhdeastrologiaa

Taivaalla ei juuri nyt tapahdu mitään kovin merkittävää, joten ajattelin kirjoitella hieman parisuhdeastrologiasta...

Jossain vaiheessa kirjoitin siitä, kuinka epäluotettava pelkästään aurinkomerkkeihin pohjautuva parinmuodostusteoria on. Siinä on perusideana se, että saman elementin merkit sopivat parhaiten yhteen. Esimerkiksi Neitsyelle sopisivat parhaiten toiset maaelementit Kauris ja Härkä, ja seuraavaksi parhaiten vesimerkit. Samalla tavalla tuli- ja ilmamerkit täydentävät toisiaan. Joskus se todella toimii, mutta on myös paljon elementtien yhteensopimattomuudesta huolimatta onnellisia pariskuntia.

Aurinkomerkkiä jopa tärkeämpi tekijä on nousumerkki. Se määrittelee ihmisen yksilöllisyyttä, mutta myös tarpeita ihmissuhteissa. Yhteensopivat nousumerkit ennustavat suhteen onnistumista paljon varmemmin kuin aurinkomerkit. Erityisen suotuisaa on, jos toisen aurinko- tai kuumerkki on sama kuin partnerin nousumerkki. Usein sopiva elementtikin riittää.

Eli uuteen potentiaalisen seurustelukumppaniin tutustuessa pitäisi tiedustella vaivihkaa paitsi syntymäpäivää, myös syntymäaikaa ja -paikkaa vaikuttamatta sekopäältä. :)

<3 L