lauantai 16. huhtikuuta 2011

Täysikuu Vaa'assa

Pian on taas täysikuu, tällä kertaa Vaa'assa. Se huipentuu maanantaina aamuyöstä, eli se vaikuttaa jo sunnuntaina ja vaikutus viipyilee vielä maanantain. Vaikutus voi alkaa tuntua jo aikaisemminkin, mutta yleensä se on voimakkaimmillaan tarkkaa täysikuun hetkeä edeltävän vuorokauden tai kaksi.

Kartalla näkyy täysikuun hetki Helsingissä. Auringolla on tukenaan vielä paljon planeettoja oinaassa ja kuulla saturnus vaa'assa, mutta ne eivät ole lähikontaktissa kuten uudenkuun aikaan. Tarkin aspekti on kuun kolmio ja samalla auringon sekstiili neptunukseen, mikä tuo siihen mukavaa sadunomaista hohtoa.Täysikuu valaisee aina tietyn elämänalueen ja ikäänkuin näyttää mikä tilanne on sillä alueella. Täysikuu vaa'assa aktivoi kaikkien merkkien kartoilla oinas-vaaka -akselin, joka liittyy toisaalta itsenäisyyteen ja oma-aloitteisuuteen, toisaalta ihmissuhteisiin ja muiden huomioimiseen. Oinailla ja Vaaoilla se vaikuttaa kaikkein voimakkaimmin, koska se koskettaa omaa aurinkomerkkiä, ja omien halujen ja muiden tarpeiden välillä tasapainoilu on muutenkin elämän pääteemoja.

Kalat ja Neitsyt saavat täysikuun taloussektorilleen. Ansiot ja kuluttaminen ovat hetken valokiilassa.
Vesimiehellä ja Leijonalla se osuu kommunikaatio- ja matkustelusektorille. Jos opinnot ovat kesken, niistä voi ilmetä jotain oleellista.

Kauriilla ja Ravulla täysikuu valaisee hyvin tärkeän koti-ura -sektorin. Se kertoo paljon siitä onko perhe-elämä nyt hyvässä tasapainossa työpuolen kanssa. Jomman kumman ylipainottuminen on aina vaarallista. Ihminen tarvitsee yhtä lailla turvaa ja lepoa kuin haasteita elämäänsä.

Jousimies ja Kaksonen voivat tarkistaa onko oma rakkauselämä sopivassa tasapainossa muiden sosiaalisten suhteiden kanssa. Syökö toinen toiselta liikaa aikaa? Skorpionilla ja Härällä täysikuu osuu kartan alueelle, joka kuvailee ihmisen fyysistä ja henkistä terveyttä. Täysikuu osoittaa kuinka riippuvaisia ne ovat toinen toisistaan, hyvässä ja pahassa.

~ L

1 kommentti:

  1. Niin ja tuo kuu muutenkin tuo oman sfäärin elämään saati sitten kun tässä tuo oma merkki lisää tähän hetkeen oman hehkeän vivahteen. :)
    Et tämmönen aika meillä vaa'oilla. Ja mitä enemmin katselen omaa mieln vivahteita ja horoskooppia, niin nyt alkanee loksahdella kohdalleen nämä mielenkiintoisat tilanteet. Kun tässä oppityttönä vielä tutkailen merkkien merkitystä. :)

    VastaaPoista