perjantai 1. huhtikuuta 2011

Viivästyksiä, väärinkäsityksiä...

Merkurius on perääntynyt eilisestä lähtien, ja sen huomaa...

Pikkuharmeja jotenkin kasaantuu. Löysin pari laskua, joiden eräpäivä oli ohi. Sitten taas verkkopankki ei toiminut kunnolla. Se ei ole mikään iso yllätys, sillä sen pankin kanssa on ollut paljon ongelmia. Ja oma nettikin tökkii eikä syytä siihen löydy. Toisaalta muutama väärinkäsitys selvisi ajoissa. Kuitenkin olen yllättynyt, vaikka olen nähnyt merkuriuksen vauhdissa lukuisia kertoja, ja pitäisi jo tietää paremmin eikä odottaa liikoja tällaisina päivinä. Elämän hallinta on yliarvostettua...

Sanotaan, että ihmiset, joilla on syntymäkartalla perääntyvä merkurius, selviävät tällaisista ajoista muita helpommin. Heille se energia on luonnollista ja he ymmärtävät ja osaavat käyttää sitä paremmin. Itselläni ei ole tuttuja, joilla olisi synnynnäisesti perääntyvä merkurius, joten en tiedä missä määrin se pitää paikkansa. Kuulostaa kumminkin loogiselta.

Merkuriuksen perääntyessä ongelmat yleensä keskittyvät kääntymispäiviin. Merkurius on silloin maasta katsottuna paikallaan (vaikka oikeasti se tietenkin liikkuu), ja ajatukset saattavat liikkua tahmeasti. Seuraavaan ongelmasumaan on onneksi vielä kolmisen viikkoa.

2 kommenttia:

 1. Miten sen näkee kartastaan, onko perääntyvä merkurius? Tiedän vain missä merkissä ja huoneessa se on.

  S.

  VastaaPoista
 2. Moi,
  jos planeetta perääntyy, sen perässä kartalla on "r".
  Merkurius perääntyy suunnilleen kymmenen viikkoa vuosittain, eli noin joka viidennellä se perääntyy syntymäkartalla.

  ~L

  VastaaPoista