perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vappuaaton ja -päivän transiitit :)

Moikka!
Vapun kunniaksi kokeilen erilaista lähestymistapaa...

Alla on listattuna vappuaaton ja -päivän transiitit aikajärjestyksessä. Aattona vain kuu tekee tarkkoja transiitteja, jotka tuntuvat muutaman tunnin ajan, mutta vappupäivän päätransiitit, venuksen oppositio saturnukseen ja marsin yhtymä jupiteriin, heräävät ja keräilevät voimiaan. Sekoitukseen mahtuu sekä miellyttäviä että latistavia tunnelmia. Venuksen ja saturnuksen yhteenotto vähentää mahdollisuuksia löytää vappuheila, mutta mars ja jupiter voivat vauhdittaa muita mukavia yllätyksiä. Kuu liikkuu innokkaassa ja vauhdikkaassa oinaassa koko vapun. Näyttää mielenkiintoiselta.

Vappuaatto 
Kuun neliö plutoon klo 11.31 Velvollisuudet estävät karkaamasta vielä vapunviettoon, vaikka mieli tekisi jo...
Kuun yhtymä venukseen klo 19.53 Sosiaalinen hyvänmielen aspekti. Juhlatunnelma on korkealla ja uusiin ihmisiin on helppo tutustua.
Kuun oppositio saturnukseen klo 20.40 Muiden kanssa on hankala löytää yksimielisyyttä puheenaiheisiin tai illanviettosuunnitelmiin. Kaikki haluaisivat tehdä asiat omalla tavallaan. Onneksi kuun melkein yhtäaikainen yhtymä venukseen pehmentää vieläkin ilmapiiriä, niin että varsinaisilta riidoilta luultavasti vältytään.

Vappupäivä
Kuun yhtymä merkuriukseen klo 3.13 Nyt voi tulla älynväläyksiä jatkopaikoista ja/tai tarvetta purkautua tunteista. Kannattaa kuitenkin huomioida seuraava melkein samanaikainen transiitti.
Venuksen oppositio saturnukseen klo 3.14 Tunnelma ja mieliala ovat tässä vaiheessa matalalla. Voi tuntua, ettei kukaan ymmärrä tai rakasta. Kannattaa suosiolla nukkua tämän transiitin ohi.
Marsin yhtymä jupiteriin klo 7.26 Energinen ja onnekas yhtymä, joka kumoaa jonkin verran venuksen ja saturnuksen jännitteitä. Herätessä mieliala on luultavasti korkeammalla kuin nukkumaan mennessä.Yleensä näin energinen yhtymä kannattaisi käyttää suurten suunnitelmien alullepanoon, mutta vappupäivänä tavoitteeksi riittää ehkä hengissäpysyminen ja reipas ulkoilu.
Kuun yhtymä jupiteriin klo 17.51 Elämä voittaa viimeistään nyt, vaikka olisi tullut valvottua ja juhlittua pidemmän kaavan mukaan.Optimisti voittaa aina! :)
Kuun yhtymä marsiin klo 18.20 Illansuussa tunnelma on reipas. Kannattaa lähteä vaikka ulos purkamaan ylimääräistä energiaa.

Hauskaa vappua kaikille!

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta lähestymistavalta :) Olen käynyt lähes päivittäin katsomassa näitä sinun merkintöjäsi siitä asti kun löysin tämän sivun
    Iloista vappua
    t. Hanna

    VastaaPoista