perjantai 22. huhtikuuta 2011

Härkä: nautiskelija vai työjuhta?

Aurinko kulkee seuraavat neljä viikkoa härässä. Tuona aikana monella tutulla härällä on synttärit. Astrologiassa härkiä luonnehditaan usein hitaiksi, vakaiksi ja kestäviksi. Olen kuitenkin aina ihmetellyt härkien kykyä tehdä pitkää päivää ja usein lisäksi harrastaa ahkerasti. Yksi tutuistani suorittaa kahta tutkintoa samaan aikaan, toinen kasvattaa valtavaa lapsikatrasta, ja melkein kaikki reippailevat tai urheilevat ahkerasti.

Oikeastaan härkien opiskeluinnossa on jotain hyvin jousimiesmäistä. Molemmat merkit selvästi nauttivat jatkuvasta uuden oppimisesta. Härillä on usein käytännöllisempi painotus, kuten uusia kädentaitoja, valokuvausta tai jotakin mitä voi käyttää töissä, kun jouskarit mielellään parantavat maailmaa lukemalla ja kirjoittelemalla. Ainakin tämä jouskari tekee sitä astrologian kanssa jatkuvasti. :)

Silti härän merkkiin kuuluu olennaisesti myös elämän estetiikka ja nautiskelu. Tietenkin myös herkuttelu. Siitä syntyy hassu ristiriita: vaikka härät ovat ahkerimpia tuntemiani ihmisiä (ok, myös kauriit ovat supersuorittajia), he kuitenkin löytävät aina aikaa myös rentoumiseen, nautiskeluun ja sosiaalisiin menoihin...

Hyvää syntymäpäivää kaikille Härille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti