maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tiukka päivä: Marsin neliö Plutoon

Ilmapiiri on ehkä ollut kireä jo viikonloppuna. Suurimpana syypäänä on marsin tekemä neliö plutoon, joka tarkentuu tänä iltana. Se vaikuttaa vielä huomennakin, mutta jo laimeammassa muodossa.

Sekä pluto että mars ovat hyvin energisiä planeettoja, lisäksi ne ovat voimakkaissa asemissa johtavissa merkeissä, joten niiden neliö ei ole pikkujuttu. Pluto on arvovaltaisessa kauriissa ja mars omassa merkissään oinaassa. Ongelmia voi tulla erityisesti vanhempien tai muiden auktoriteettien kanssa, kun ne tuntuvat rajoittavan omaa elämää tarpeettomasti. Kun mars on mukana, tunteet voivat olla hyvinkin räjähdysherkkiä. Energia on aina energiaa, mutta sen rakentava käsittely on tänään kaikille yhtä haastavaa. Riitoja voi syntyä pikkuasioista. Tunteet saattavat hyvinkin kiihtyä ja kärjistyä iltaa kohti. Jos mahdollista, haastavat kohtaamiset kannattaa siirtää huomiseen tai mieluiten ylihuomiseen.

Jännitteitä lisää tänään myös kuun ravusta planeetoille oinaassa tekemät neliöt.

Mielenrauhaa!

3 kommenttia:

 1. Moi,
  päänsäryt voivat valitettavasti liittyä tähän kuvioon. Niitä esiintyy usein, kun mars on mukana hankalassa kuviossa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tosiaan on ollut haasteellinen päivä kun kaikki haasteet on tullut työpuikkojen osalta. Onneksi on yksi ymmärtäväinen tullut vastaan! Negatiivisuudesta on tullut kuitenkin positiivinen. Elikkä kun tarpeeksi tuli kuppiin, niin sai jalat kyytiä ja suurimmat höyryt päästetty ulos lenkin myötä. No, sai puhdistavat kyyneleetkin tulla ulos silmistä.

  VastaaPoista
 3. Neliöiden tarkoitus on tosiaan pistää jotenkin jumiutuneet energiat liikkeelle. Itsellänikin toimi hyvin reipas kävelylenkki, jolla sai purettua turhaa energiaa ja tuuletettua aivoja.

  VastaaPoista