sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Uusikuu Oinaassa

Tänään iltapäivällä on uusikuu Oinaassa.

Uusikuu merkitsee aina uusia alkuja ja mahdollisuuksia. Tämä uusikuu saattaa olla hankala, sillä se on tarkassa oppositiossa Saturnukseen. Se vaatii kaikilta ylimääräisen annoksen kuivaa realismia. Saturnus voi olla huolestunut läheinen tai epävarma ääni päässä, joka pyytää vielä harkitsemaan. Riskit kannattaa huomioida, mutta niistä ei tarvitse huolestua. Nimittäin Jupiter on auringon ja kuun vieressä, mikä antaa ylimääräistä tukea jopa suuruudenhulluille unelmille! Uskon, että tällä kertaa Jupiter voittaa saturnuksen esteet optimismillaan...

Päivään tuo lisäväriä Marsin ja Uranuksen yhtymä illemmalla, myös oinaassa. Se lisää ylimääräistä energiaa ja mahdollisuutta yllätyksiin samalla alueella kuin uusikuu vaikuttaa.

Uusikuu oinaassa vaikuttaa aurinkomerkeillä eri elämänalueilla, ja yleensä yhdelle alueelle osuu vain yksi uusikuu vuoden aikana:

Oinaalla uusikuu osuu minuuden huoneeseen. Omasta persoonallisuudesta voi löytyä uusia piirteitä, joita haluaa kehittää edelleen. Mitä lähemmäksi syntymäpäivää uusikuu osuu, sitä voimakkaammin se vaikuttaa. Silti se vaikuttaa voimakkaasti kaikkiin oinaisiin. Leijonalla korostuu oman elämäntehtävän ja -filosofian pohtiminen, sekä elämänpiirin laajentaminen, esimerkiksi matkustelemalla ja opiskelemalla. Jousimiehellä se osuu alueelle, jota usein kutsutaan rakkaussektoriksi. Osuvampaa on kuitenkin kutsua sitä luovuuden alueeksi, johon sisältyy niin lapset, luovat projektit kuin rakkauselämäkin. Kivaa!

Kaikilla ilmamerkeillä uusikuu vaikuttaa viestintään ja sosiaalisiin suhteisiin, jokaisella hieman eri näkökulmasta. Vaaka voi parantaa kaikkia ihmissuhteitaan, erityisesti avioliittoa, mutta muitakin. Uudet alut ovat mahdollisia, mikäli niitä tarvitaan. Vesimiehellä se osuu kommunikaatiosektorille, ja suhteet mm. naapureihin ja sisaruksiin kohenevat. Kaksonen viihtyy nyt erityisen hyvin isoissa ihmisryhmissä, esimerkiksi harrastusporukoissa ja netissä, joista voi löytyä uutta merkitystä elämään.

Kauriilla energia keskittyy kodin ja perheen huoneeseen. Se liittyy myös lepoon ja ravitsemukseen, siis kaikenlaiseen latautumiseen ja akkujen täyttämiseen. Neitsyellä se osuu herkälle alueelle, joka liittyy sisäiseen muutokseen, ja asioiden jakamiseen läheisten kanssa. Niitä asioita ovat esimerkiksi arvot, raha ja seksi. Härällä se liittyy alitajuntaan, ja sen kautta omaan laajempaan rooliin maailmassa, elämän merkityksen löytämiseen sen laajimmassa merkityksessä...

Vesimerkeillä se vaikuttaa työhön ja ansioihin liittyvillä alueilla. Ravulla on mahdollisuus edistää uraa ja muita elämäntavoitteita. Skorpionilla se vaikuttaa työhön päivittäisenä rutiinina, joten kannattaa miettiä, mitkä muut rutiinit auttavat pysymään työkunnossa. Kaloilla se osuu suoraan rahasektorille, ja tuo mahdollisuuden miettiä miten lisätä ansioitaan tai käyttää niitä mahdollisimman hyödyllisesti.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti