maanantai 25. huhtikuuta 2011

Viivästysten loppu

Merkuriuksen perääntyminen on jarrutellut asioita viimeisten viikkojen aikana. Onneksi se on taas toistaiseksi ohi. Merkurius oikaisi ratansa jo lauantaina, mutta vietin lähes tietokoneetonta lomaa. :)

Perääntyminen ja sen päättyminen näkyivät hyvin lentomatkojen osalta. Menomatkalla pohjoiseen eräällä täällä uudella pohjoismaisella lentoyhtiöllä oli jännitystä tarpeeksi. Lähtöselvitys oli aivan tukossa eivätkä automaatit toimineet. Lopulta tiskillä kone ei suostunut antamaan pojalle lippua, vaikka hänelle oli paikkakin näkyvissä. Virkailija kirjoitti sitten lipun käsin, ja siinä vaiheessa oli jo kiire portille. Kiilasimme kilometrin pituisen turvatarkastusjonon ohi ehtiäksemme koneeseen ajoissa. Ja ehdimme juuri sopivasti. Portilla selvisi, että paikkamme olivat varauloskäynnin vieressä, missä ei voi istua lapsen kanssa, ja meille annettiin eri paikat. 

Paluumatkalla merkurius kulki jo oikeaan suuntaan ja se oli hyvin kiireetön ja helppo. Mies matkusteli eri suunnalla, ja hänen menolennollaan oli ruoka loppu. Sellaisesta en ole ennen kuullut...

Nyt siis kommunikointi ja kulkeminen helpottuvat, tai palautuvat normaaleiksi. Kaikenlaisia sopimuksia voi taas tehdä merkuriuksen puolesta rauhassa. Mukavaa.

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti