maanantai 2. toukokuuta 2011

Uusikuu Härässä

Tiistaina on uusikuu härän merkissä....

Uusikuu on omaa lemppariaikaani. Se ei ole näyttävä tai mahtava hetki, mutta omalla hiljaisella tavallaan vaikuttava. Jotakin uutta lähtee liikkeelle joka kerta uuden kuun aikaan...

Tämän uudenkuun ainoa aspekti on kolmio plutoon kauriissa. Pluto edistää uusiutumista ja uudistumista. Se edustaa myös elämän kiertokulkua syntymisen ja tuhoutumisen muodossa, mutta tällä kertaa vanhasta on tarvittaessa helppo luopua, ja tehdä siten tilaa jollekin uudelle.

Uusikuu on hyvä aika tehdä suunnitelmia ja unelmoida:
Härät voivat miettiä mikä sopii omalle persoonallisuudelle, miten olla enemmän oma itsensä ja elää myös itsensä näköistä elämää... Mikä tekee sinun elämästä nautinnollista ja tyydyttävää?

Oinas voi kehittää arvojaan ja ansioitaan. Miten käytät rahasi tai aikaasi? Tyydyttävätkö arvosi sinua myös henkisesti eikä vain materiaalisesti?

Kaloilla uusikuu osuu kartan sosiaaliselle alueelle. Nyt on mahdollista parantaa arjen kontakteja ja lähiympäristöä, jos siihen on tarvetta.

Vesimiehellä se vaikuttaa kodin ja perheen alueella. Oletko tyytyväinen perhe-elämääsi vai saisitko muutettua sitä vielä mukavammaksi?

Kauriilla uusikuu vaikuttaa romanttisella ja leikkisällä alueella. Kaikkien kannattaa välillä ulkoilla, reippailla ja rentoutua. Siitä saa aina lisää energiaa töihinkin.

Jousimiehen kannattaa panostaa fyysiseen ja henkiseen kuntoon ja hyvinvointiin. Myös uusia työtilaisuuksia saattaa ilmaantua.

Skorpionilla uusikuu vaikuttaa ihmissuhdesektorilla. Nyt voit parantaa jo olemassaolevia suhteita, tai miettiä millainen uusi suhde sopisi parhaiten sinun elämääsi.

Vaa'an kannattaa miettiä miten voisi käyttää resurssejaan paremmin. Raha ja aika ovat rajallisia resursseja, mutta usein ongelmia ei tuota niinkään niiden määrä kuin käyttötapa.

Neitsyt saattaa tuntea itsensä tavallista seikkailunhaluisemmaksi. Kannattaa satsata lueskeluun, matkusteluun tai opiskeluun.

Leijona voi miettiä miten tyydyttää kunnianhimonsa. Millainen status tai asema uralla tyydyttäisi paremmin kuin nykyinen?

Ravulla on sosiaalinen vaihe. Kaikenlainen harrastaminen ja muiden kanssa touhuaminen tuo elämään enemmän tyydytystä.

Kaksosen kannattaa panostaa mielenrauhaansa. Jopa kaksoset tarvitsevat välillä rauhallisen hetken tutustuakseen omiin ajatuksiinsa ja tunteisiinsa.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti