tiistai 17. toukokuuta 2011

Tänään täysikuu skorpionissa

Pari viikkoa sitten oli uusikuu härässä. Tänään on sen vastapari eli täysikuu skorpionissa. Skorpioni on pluton hallitsema merkki, joka osaa säilyttää salaisuutensa, mutta tänään osa niistä voi paljastua. Tai esiin voi nousta jotain epämiellyttävää veroihin tai muihin raha-asioihin liittyvää. Neliö neptunukseen ei auta yhtään, vaan useimmat meistä joutuvat kohtaamaan jotakin, minkä mieluiten välttäisivät. Pidemmän päälle se on tietenkin hyödyllistä, mutta se ei välttämättä lohduta tänään.

Toisaalta jupiter on yhtymässä venukseen, merkuriukseen ja marsiin, mikä muistuttaa, että elämässä on myös paljon hyvää, runsaasti energiaa ja nautintoja. Ristiriitainen päivä.

Koska täysikuu on skorpionin omassa merkissä ja aurinko härän merkissä, he joutuvat kohtaamaan itsensä ja ihmissuhteidensa heikkoja puolia. Itsestä tai muista voi paljastua jotakin, mihin et ole varautunut, mutta se ei myöskään ole niin vakavaa kuin miltä se tänään tuntuu.

Vaakojen ja oinaiden kannattaa tarkistaa, ettei ansioihin tai omaisuuteen liity mitään hämärää tai väärinkäsityksiä. Myös omasta arvomaailmasta voi löytyä vääristymiä, jotka kannattaa oikaista.

Neitsyet ja kalat saavat täysikuun kommunikointi-, opiskelu- ja matkustelusektorille. Kaikki puhumiseen, kirjoittamiseen ja oppimiseen liittyvä on nyt valokeilassa.

Leijonilla ja vesimiehillä esiin voi nousta jokin uran ja perhe-elämän väliseen tasapainoon liittyvä ongelma. Ihannetapauksessa ne tukevat toisiaan, mutta nyt jokin selvittämätön rahaongelma voi uhata niiden tasapainoa.

Ravuilla ja kauriilla täysikuu valaisee sektoria, johon toisaalta liittyy luovuus ja itseilmaisu, toisaalta tarve löytää samanhenkinen tukiryhmä.

Kaksoset ja jousimiehet pääsevät pohtimaan fyysisen ja henkisen terveyden tasapainoa. Ruumiinkunto ei merkitse mitään ilman mielenrauhaa ja päinvastoin.

Katsellaan kuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti