perjantai 20. helmikuuta 2015

Aurinko kaloissa - aikaa unelmille...

Aurinko kulkee nyt kaloissa seuraavat nelisen viikkoa. Kalojen merkki on viimeinen merkki, ja siinä yhdistyy kaikkien muiden merkkien ominaisuudet. Siksi kaloja on usein vaikea ymmärtää. Kalat ovat astrologian kameleontteja! Tietenkin merkissä on myös jotain omaa. Se hallitsee mielikuvitusta, intuitiota ja luovaa kaaosta. Se on yhtä aikaa lopun ja uuden alun merkki, joka sekoittaa jo olemassaolevat elementit ja luo niistä jotain ihan uutta.... Siksi nyt on loistava aika tutustua omaan sisäiseen maailmaan. Parhaat asiat ovat yllättävän lähellä.

Kalojen aikana asiat tapahtuvat epäsuorasti ja niiden merkitys muuttuu. Aika liittyy luopumiseen ja unelmointiin uusista mahdollisuuksista. Vielä ei ole toiminnan aika, vaan se tulee vähän myöhemmin. Mutta unelmoimalla ahkerasti luot itsellesi paremmat mahdollisuudet onnistua myöhemmin. Meditointi auttaa ja on nyt erityisen tehokasta. Saman asian ajaa esimerkiksi luonnossa liikkuminen tai lemmikkien kanssa seurusteleminen, jos meditointi tuntuu vieraalta.

Toisaalta venus ja mars karkaavat tänään jo oinaaseen, mikä tuo elämään jo paljon uutta energiaa, mutta siitä lisää hieman myöhemmin....

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti