lauantai 28. helmikuuta 2015

Maaliskuun taivaanmerkit

Maaliskuu on mielenkiintoinen, mutta myös haastava kuukausi. Se tarjoaa jännitystä alusta loppuun.... :)

Kuun alussa 3.3. mielialat kohoavat korkealle, kun jupiter ja uranus muodostavat kolmion. Molemmat ovat tulevaisuuspainotteisia planeettoja ja yhdessä ne voivat toteuttaa huikeita visioita. Ne edistävät erityisesti sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa. Arkisemmalla tasolla ne auttavat nauttimaan erilaisista sosiaalisista suhteista. Sama teema toistuu viikkoa myöhemmin, kun mars muodostaa kolmion jupiteriin 10.3. Silloin paino on enemmän henkilökohtaisella kasvulla ja kehityksellä.

Tunnelma muuttuu kuun keskivaiheilla huomattavasti. Mars on mukana pluton ja uranuksen neliössä 11.-12.3. Varsinainen neliö on tarkka 17.3., mutta tuntuu koko kuukauden. Tämä on viimeinen uranus-pluto -neliö, joten paine helpottaa kuun loputtua nopeasti. Tämä kolmen vuoden mittainen kasvu- ja kehitystarina saa pian päätöksensä.

20.3. on eklipsi kaloissa merkin viimeisessä asteessa. Se avaa uuden kehityskauden kaloille ja neitsyille. Eklipsit saapuvat niiden merkkeihin 9 vuoden tauon jälkeen. Aurinko siirtyy melkein heti oinaaseen tuomaan tarmoa ja toimintaa.

Kaikki vaikutteet ovat olemassa jossain määrin yhtä aikaa. Hyvät ja hankalat tapahtumien käänteet kietoutuvat yhteen. Samalla ne tasapainottavat toisiaan. Jännä nähdä mitä käytännössä tapahtuu....!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti