maanantai 9. helmikuuta 2015

Paluu normaaliin päivärytmiin

Tämä viikko näyttää tosi rauhalliselta. Se olisi melkein epäilyttävän rauhallinen ilman merkuriuksen käännöstä. ;)

Merkurius on perääntynyt noin kolme viikkoa ja viimeisiä päiviä viedään... Merkurius oikaisee ratansa keskiviikkona. Se voikin olla kaoottinen päivä. Perinteisesti tärkeitä päätöksiä kannattaa välttää koko perääntymiskauden, mutta käännöspäivät ovat erityisen epävakaita. Vaikka omat ajatuksesi olisivat onnekkaasti oikeilla urilla, mikään ei takaa että muut seisoisivat ajatustensa ja päätöstensä takana vielä ensi viikolla.... Eli malttia päätöksiin vielä toistaiseksi!

Jostain syystä perääntyminen tuntuu ainakin itsestäni raskaammalta mitä kauemmas planeetta liukuu symbolisesti taaksepäin. Alussa sitä ei ehkä edes huomaa, mutta lopussa voimat tuntuvat jotenkin loppuvan. En tiedä onko se yleisestä, mutta minusta tuntuu samalta usein merkuriuksen perääntyessä. Muuten tämä on ollut normaali perääntyminen: vanhoja tuttuja, korjauksia kotona, asioiden päivityksiä ja paljon, paljon eläviä muistoja menneisyydestä. Kiva kuitenkin päästä keskiviikon jälkeen palaamaan normaaliin päivärytmiin.

Kuu kulkee viikon aikana vaa'asta skorpionin ja jousimiehen kautta kauriiseen. Maanantaina vaa'assa se rikastuttaa sosiaalisia suhteita. Tiistaina, keskiviikkona ja osan torstaita se on skorpionissa, missä se auttaa näkemään syvempiä tarpeita ja jakamaan tärkeitä kokemuksia muiden kanssa. Torstai-iltana, perjantain ja lauantain kuu jousimiehessä innostaa tutkimaan ja kokeilemaan uusia asioista. Sunnuntaina se on kauriissa ja auttaa selkeyttämään tavoitteita ja velvollisuuksia työssä ja kotona.

Seuraava viikko on taas paljon vilkkaampi, eli nyt voi hyvin nauttia rauhallisesta olemassaolosta, kun siihen on hyvä tilaisuus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti