keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Uusikuu vesimiehessä 2015 osa 2

Torstain uusikuu vesimiehessä on siitä poikkeuksellinen, että se on toinen uusikuu vesimiehessä tänä vuonna. Normaalisti jokaisessa merkissä on yksi uusikuu vuodessa, mutta johonkin merkkiin mahtuukin kaksi, kun ne osuvat ihan merkin alkuun ja loppuun. Todella mielenkiintoista nähdä miten tämä näkyy vesimiesten elämässä, varsinkin kun myös merkurius perääntyi uusienkuiden välissä. Jänniä aikoja vesimiehille!

Toinen uusikuu samassa merkissä suorastaan huutaa uusia mahdollisuuksia! Nyt voi tehdä päätöksiä, jotka ovat paljon harkitumpia kuin edelliset.... Uudet alut ja aiempaa paremmat mahdollisuudet kuuluvat onneksi kaikille, eikä vain vesimiehille. :)


Uusikuu muodostaa pari pääaspektia muihin planeettoihin. Se on yhtymässä neptunukseen ja neliössä saturnukseen. Yhtymä neptunukseen tuo intuitiivisia mahdollisuuksia. Se luo energiaa, johon pääsee käsiksi rentoutumalla ja luopumalla, eikä kaikin voimin yrittämällä. Joskus asiat järjestyvät kuin itsestään, kun antaa alitajunnalle mahdollisuuden auttaa....

Neliö saturnukseen merkitsee joitakin töyssyjä työssä. Jotkin asiat työssä ovat muuttuneet liian hallitseviksi tai vaativiksi, ja nyt kannattaa harkita uudelleen mihin aikaa käyttää ja kuinka paljon. Tämä on hyvä mahdollisuus löytää parempi tasapaino työtehtäviin ja muihin tavoitteisiin.

Tämä uusikuu merkitsee myös kiinalaisen kalenterin lampaan tai vuohen vuoden alkua! Hyvää uutta vuotta kaikille lampaille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti