keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Täysikuu neitsyessä - rakkaat rutiinit

Huomenna torstaina täysikuu loistaa neitsyessä. Se korostaa rutiinejamme. Ne auttavat meitä, mutta ainakin astrologiassa niitä täytyy muuttaa ja päivittää säännöllisesti. Täysikuu neitsyessä on yksi tällainen päivä. Tai oikeastaan muutama hedelmällinen päivä varsinaisen täysikuun molemmin puolin. Täysikuu näyttää mitkä rutiinit toimivat töissä ja kotona, ja mitkä eivät enää toimi....


Tällä kertaa kuuta valaiseva aurinko on liittoutunut neptunuksen ja khironin kanssa. Tällä hetkellä rutiinit saattavat tuntua harvinaisen tylsiltä tai vaikeilta. Veri vetää enemmän haaveiluun kuin toimintaan. Kuitenkin elämä ilman toimintaa on mahdotonta. Jostakin löytyy sopiva tila, jossa on mukavasti lepoa ja toimintaa vuorotellen. Lisäksi kuu on haastavassa kulmassa saturnukseen. Tarve laajentua ja oppia uutta on vaikea yhdistää tarpeeseen suunnitella tulevaa. Muuttuvissa merkeissä haasteetkin ovat usein helpompia, koska energiat ovat koko ajan liikkeessä ja etsivät parempaa ilmaisua. Eli epämukavuus muuttuu nopeasti toimintatarmoksi!

Mukavaa täysikuuta!
~ L

1 kommentti:

  1. Kieltämättä ainakin toiselta viikolta lähtien lähti sellainen energiaryöppy päälle,että kyl sain tehtyä koko kuukauden sillä energialla sen, että sain haluamani asunnon,että koko kuukaudentein töitä vain sen vuoksoi ja sainhan mä sen...:)

    -Corellamus an Daremus-

    VastaaPoista