sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Eklipsien välissä

Elämähän on jatkuvaa, asteittaista muutosta. Koko ajan ollaan jollain lailla välitilassa. Nyt se korostuu enemmän kuin koskaan, kun ollaan kahden eklipsin välissä. Eklipsiparit esiintyvät kahden viikon välein, ja sitten seuraa taas vajaan puolen vuoden tauko. Perjantaina oli uuteenkuuhun liittyvä eklipsi kaloissa ja vajaan kahden viikon päästä on täyteenkuuhun liittyvä eklipsi, kuunpimennys. Eklipsit luovat olosuhteita, joissa vanhat säännöt eivät enää päde ja välitilassa se on vielä enemmän totta!

Nämä eklipsit ovat kuin yö ja päivä. Ensimmäinen oli lempeä uusikuu kaloissa ainoana kontaktinaan avulias aspekti saturnukseen. Seuraava eklipsi tulee täydenkuun aikaan, mikä kasvattaa jännitteitä, ja muodostaa opposition uranukseen ja neliön plutoon. Ensimmäinen istuttaa uutta kasvua valmiiseen maaperään. Seuraava kuvaa purkamista tai hävittämistä. Vähintään huolellista uudelleen rakentamista. Jälkimmäinen eklipsi ei ole niin paha kuin miltä tämä nyt kuulostaa. Se liittyy vielä uranus-pluto-neliön hajoamiseen ja nopeuttaa sitä entisestään.

Tätä välitilaa kannattaa käyttää hyväksi. Nyt voi harkita vaihtoehtoja, jotka eivät normaalisti tulisi mieleen. Mitä tekisit, jos aloittaisit nyt ihan puhtaalta pöydältä? Jos aloittaisit jonkin asian ihan alusta? Eklipsit tarjoavat tällaisia uusia alkuja. Ne pyyhkivät pöydän puhtaaksi vanhoista asetelmista ja ajatuksista. Pian elämässä on paljon tilaa uusille ihanille asioille.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti