maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kertarysäyksellä...!

Taas tapahtuu paljon lyhyen ajan sisällä. Toisaalta muutokset ovat monille tervetulleitakin, erityisesti viime vuoden ensimmäisen puoliskon jumitettua enimmäkseen paikallaan... Seuraavat pari viikkoa vaikuttavat harvinaisen mielenkiintoisilta: tällä viikolla mars aktivoi onnekkaita kohtia kartalla ja myös yhden haasteen. Ensi viikolla pluto ja uranus kohtaavat viimeisessä välienselvittelyssään tällä erää ja lopettavat kolmen vuoden mittaisen valtataistelun, joka on verottanut varsinkin johtavien merkkien (oinas, kauris, rapu ja vaaka) voimia. Lisäksi jälkimmäisellä viikolla on uusikuu, joka on myös eklipsi, kaloissa. Mitä enemmän mietin näitä kuvioita yhdessä sitä jännittävämmältä se tuntuu....

Tämän viikon kuvioista enemmän: huomenna mars tekee kolmion jupiteriin, keskiviikkona yhtymän uranukseen ja torstaina vielä neliön plutoon. Käytännössä ne kaikki vaikuttavat päällekkäin, koska asteet ovat niin lähellä toisiaan. Mars tuo aina uutta energiaa kaikkeen mihin se osallistuu. Energia on melko raakaa ja hyvin tehokasta. Tiistain kuvio on helpoin. Uudet ideat virtaavat helposti ja vanhatkin suunnitelmat saavat uutta puhtia. Keskiviikko voi kääntyä kummin vain. Siinä on potentiaalia sekä hulppeisiin uusiin kohtaamisiin että räjähdysherkkiin asetelmiin.... Tunteet kertovat hyvin mikä toimii. Jos se tuntuu hyvältä, jatka samaan malliin. Jos olo on epämukava, pysähdy miettimään ja korjaa kurssia. Torstain kuvio enteilee eniten ensi viikon muutoksia (jotka ovat siis vahvasti ilmassa koko ajan). Energiaa voi olla vaikea suunnata ennalta suunniteltuihin ja sovittuihin töihin, koska ilmassa on uusia ajatuksia. Mutta maailma ei ole vielä ihan valmis niihin, vaikka se tulee olemaan pian.... Muutos on vain ajan kysymys. Aina.

Tässä linkki tekstiin pluto-uranus-neliön alusta: Pluto ja uranus -neliö . Joillakin niiden ensimmäiset kohtaamiset ovat voineet vaikuttaa enemmän, joillakin taas viimeisimmät. Vaikutus riippuu siitä onko omalla kartalla herkkiä kohtia kohtaamispisteiden lähellä.

Mukavaa maanantaita!
~ L