torstai 19. maaliskuuta 2015

Eklipsi kaloissa 2015

Huomenna on auringonpimennys kaloissa, eli tavallista voimakkaampi uusikuu. Lisäksi aurinko siirtyy oinaaseen, eli astrologisesti on kevätpäiväntasaus. Virallisissa kalentereissa se taitaa olla vasta lauantaina. :)


Eklipsit tuovat nopeita muutoksia ja niitä on aina vähintään kaksi peräkkäin. Tällä kertaa kuu tulee maan ja auringon väliin ja auttaa meitä pääsemään uuteen tasapainoon tunteidemme kanssa. Ylipäänsä eklipsi kaloissa on tunnerikas, empaattinen ja mielikuvituksellinen. Kannattaa varata aikaa omien unelmien huomaamiseen ja kehittämiseen. Muutenkin eklipsit voivat tuoda pintaan tunteita, joita ei normaalisti huomaa. Tällä kertaa se näyttää erityisen lempeältä.

Tämä eklipsi on hellä ja tehokas. Sen ainoa kunnon kontakti muihin planeettoihin on kolmio saturnukseen. Kolmio tuo saturnuksen parhaat puolet esiin. Se kannustaa ja suojelee ja rohkaisee. Tulokset ovat myös pitkäaikaisia. Se rauhoittaa ja tasapainottaa. Saturnuksen avulla unelmat myös toteutuvat, omassa aikataulussaan, hitaasti ja varmasti, eli kannattaa opetella nauttimaan koko prosessista.... ;)

Tämän eklipsi pari, joka tulee kahden viikon päästä, on valitettavasti taas haastavampi. Nautitaan nyt kuitenkin tästä hengähdystauosta rankan alkuviikon jälkeen. Vikasta pluto-uranus-neliöstä on vasta kolme päivää, mutta tämän eklipsin ansiosta siitä ollaan henkisesti jo kauempana.

Tällä viikolla on myös ollut muita erikoisia ilmiöitä taivaalla: Helsingissä on näkynyt revontulia! Valitettavasti en ole nähnyt niitä itse.... Ehkä huomenna näen vilahduksen auringonpimennyksestä, tietenkin jostain turvallisesti...! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti