sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Huhtikuun taivaanmerkit

Huhtikuu näyttää enimmäkseen rauhalliselta, mutta siihen mahtuu draamaakin. Heti kuun alussa pääsiäispyhinä on seuraava eklipsi. Se on täysikuu vaa'assa ja kuu peittyy vähäksi aikaa maan varjoon. Verrattuna maaliskuun lopun rauhalliseen eklipsiin tämä näyttää riidanhaastajalta. Aurinko osuu uranuksen päälle ja sekä aurinko että kuu ovat neliössä plutoon. Eli pluto-uranus aktivoituu vielä kerran! Neliöt kertovat tarpeesta luopua jostakin. Ne vaativat vähintään asenteen muutosta, uutta ajattelutapaa, jos jostakin vanhasta ei halua luopua kokonaan. Toisaalta eklipsi ja aurinko osallistuvat myös onnekkaaseen ja reippaaseen tulikolmioon!

8.4. tuo hyviä uutisia leijonille, tai oikeastaan sitä seuraavat viikot ja kuukaudet. Leijonassa tällä hetkellä vaikuttava jupiter on ollut viime kuukaudet lepotilassa, kypsyttelemässä uusia ajatuksia. Pian se alkaa taas etenemään ja leijonien energiataso nousee! Se vaikuttaa positiivisesti kaikkiin merkkeihin.... :)

Lisäksi mars on huhtikuun alkaessa juuri siirtynyt härkään, ja tuo ylimääräistä energiaa härille!

Huhtikuu on tietenkin täynnä myös tavanomaisempia transiitteja. 18.4. on uusikuu oinaassa. Aurinko siirtyy härkään 20.4. Ja erityisesti kuun puolivälin jälkeen paljon muita mukavia aspekteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti