perjantai 3. huhtikuuta 2015

Eklipsi vaa'assa - parisuhteet puntarissa

Huomenna lauantaina on odotettu ja vähän pelättykin eklipsi vaa'assa. Siihen liittyy hankalia kuvioita, mutta myös ihania mahdollisuuksia. Ristiriitaista, kuten niin usein elämäkin... Vaaka liittyy merkkinä ihmissuhteisiin ja tasapainoiluun elämässä.


Eklipsi tuo väistämättä muutoksia ihmissuhteisiin. Huonolla perustalla olevat suhteet voivat loppua kokonaan, sillä täysikuu, johon eklipsi liittyy, kuvaa käännekohtaa, täyttymystä tai loppuja. Hyvätkin suhteet tarvitsevat aika ajoin uudistamista. Olosuhteet muuttavat ihmisiä. Samoin ihmissuhde muuttaa siinä olevia ihmisiä. Tämä eklipsi kertoo tarpeesta luopua jostain mikä ei toimi enää.

Kuunpimennys on oppositiossa uranukseen ja neliössä plutoon. Se liittää sen jo avautuvaan neliöön, tällä kertaa läheisten ihmissuhteiden näkökulmasta. Uranus oinaassa kertoo henkilökohtaisista muutoksista, joita kaikki käyvät läpi näinä vuosina. Ihmiset kaipaavat lisää vapautta, ja se sopii huonosti yhteen tärkeiden ihmissuhteiden kanssa. Suhteet joutuvat avautumaan. Molemmat osapuolet hyötyvät siitä pidemmän päälle, mutta eri ihmiset ovat valmiita muutoksiin eri aikoihin, mistä tulee ongelmia. Neliö plutoon haastaa ihmissuhteet uran ja muiden tavoitteiden taholta. Aika töissä on poissa ajasta kotoa. Nämä ongelmat ovat onneksi jo matkalla kohti pysyviä ratkaisuja.

Jupiter ja saturnus tuovat onneksi helpotusta ja luovia ratkaisuja tilanteeseen. Ne hohtavat uusia alkuja ja mahdollisuuksia tulimerkeistä! Tämän eklipsin kartalla on todellakin yhtä aikaa ongelmia ja ratkaisut niihin.

Mukavaa pääsiäistä!
~ L

1 kommentti:

  1. Hei Liisa,näin vaakana olen pikkuhiljaa ruvennut kyllästymään kaiken tasapainoiluun,rohkeus vain ei riitä.. On koko ajan päällä kyllä/ei :) sp:22/10:)

    VastaaPoista