torstai 30. huhtikuuta 2015

Toukokuun taivaanmerkit

Toukokuussa aurinko liikkuu härässä ja kaksosessa. Härkä on sensuelli ja ahkera merkki. Siihen liittyy hyvin syöminen ja liikkuminen sekä tehokkuus. Toisaalta merkki on itsepäinen ja joskus hidas. Kaikki kulkevat jossain määrin härän jalanjäljissä alkukuukauden. Kaksonen vaikuttaa härän vastakohdalta. Se on nopea ja monipuolinen. Sen paras puoli on sosiaalisuus. Huonoin puoli on pinnallisuus. Kaksosen keskittymiskyky ei kestä yhtä asiaa kovin pitkään.... Loppukuusta elämän tahti siis kiihtyy!

Toisaalta merkurius perääntyy toukokuun puolivälistä alkaen. Silloin on loistava aika hoitaa rästihommia, mutta ihan uusiin projekteihin kausi ei sovi, ellei niillä ole juuria kauempana menneisyydessä. Eri astrologit puhuvat erilaisista "turvakausista" merkuriuksen perääntymisen yhteydessä. Ei siihen ole mitään tarkkoja aikatauluja. Mielestäni alkukuu on turvallinen normaaleille uusille aluille, mutta mitä suuremmasta projektista on kyse sitä etäämpänä olisi hyvä olla perääntyvästä merkuriuksesta.

Kuun alussa on täysikuu skorpionissa 4.5., heti vappuviikonlopun jälkeen. Täysikuu näyttää kovin koettelevalta, joten paine kasvaa jo viikonloppuna. Skorpioni on hyvin intensiivinen merkki, joka reagoi voimakkaasti. Samoin täysikuusta tulee todella intensiivinen. Uusikuu sen sijaan tuo uusia alkuja 18.5., mutta pienellä viiveellä, ensinnäkin merkurius perääntyy ja toiseksi uusikuu on harkitsevassa ja rauhallisessa härässä.

Mukavaa toukokuuta!
~ L

2 kommenttia: