sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Täysikuu skorpionissa - ystävä vai vihollinen?

Huomenna on täysikuu skorpionissa. Se on rakentunut jo koko viikonlopun eli mielialat ovat voineet heitellä ylös alas. Uudetkuut ovat ihanan yksinkertaisia täysikuihin verrattuna. Uudenkuun aikaan energia keskittyy yhteen merkkiin ja se liittyy selvästi uusiin alkuihin. Mutta täydenkuun aikaan kuu ja aurinko ovat vastakkaisissa merkeissä ja täysikuu liittyy täyttymykseen, käännekohtiin ja joskus myös loppuihin. Siksi täysikuun energia on usein vaikeammin käsiteltävää kuin uudenkuun....

Täysikuu skorpionissa voi olla ystävä tai vihollinen. Se näyttää alueen, jolla tunnemme vahvasti ja yleensä emme kykene kompromisseihin. Vaikka oma merkki olisi kuinka leppoisa, tämä täysikuu osuu johonkin hermoon. Kaikilla on kartalla herkkä alue, jonka kuu nyt valaisee. Samalla se näyttää alueen, jolla on mahdollista kasvaa ja saavuttaa enemmän kuin useimmilla muilla.

Kuu on jyrkässä kulmassa jupiteriin, mikä tekee tästä stressaavan erityisesti leijonille ja vesimiehille. Asiat ovat jotenkin lukkiutuneet, ja täysikuu näyttää haluavan todistaa sen. Energiat lähtevät kyllä liikkeelle vähän myöhemmin täysikuun jälkeen.... Toisaalta kuu ja aurinko ovat mukavassa kulmassa sekä neptunukseen että plutoon, eli kalat ja kauriit saavat siitä rakentavaa energiaa, jota riittää kyllä muillekin merkeille....! :)

Stressaavat aspektit näyttävät hyppäävän silmille ja dominoivan aluksi, mutta kaikille löytyy myös mukavia mahdollisuuksia tämän täysikuun aikaan!

~ L

1 kommentti: