maanantai 25. toukokuuta 2015

Takkuinen viikko edessä...

Olemme siirtyneet  harvinaisen takkuiseen viikkoon. Se on täynnä lyhytkestoisia mutta ärsyttäviä transiitteja. Ensinnäkin perääntyvä merkurius on marsin läheisyydessä kaikki arkipäivät. Ajatukset ja keskustelut saavat helposti kiivaamman sävyn kuin on tarkoitus. Muut voivat vaikuttaa tavallista itsekeskeisemmiltä, mutta se koskee valitettavasti meitä kaikkia. Kannattaa välttää tilanteita, jotka ärsyttävät yleensäkin, sillä nyt niiden vaikutus voimistuu.

Tänään maanantaina nokikkain ovat sekä venus ja uranus että mars ja neptunus. Neliöt, joita tällä viikolla on lukuisia, edustavat energioita jotka tuntuvat taistelevan elintilasta keskenään. Kaikkea ei voi tai ehdi tehdä yhtä aikaa. Eikä ole tarkoituskaan. Mutta tällaisina päivinä paine kasvaa usein sietämättömäksi. Ratkaisu on olemassa, mutta se näkyy vasta myöhemmin. Jos mahdollista hankalia ratkaisuja kannattaa ylipäänsä lykätä nyt merkuriuksen perääntyessä.

Keskiviikkona mars ja merkurius ovat tarkassa yhtymässä. Päivä sopii hyvin omien tavoitteiden selkeyttämiseen, mutta huonosti keskusteluihin muiden kanssa. Riitelyn riski on kohonnut.

Loppuviikko ei näytä yhtään rauhallisemmalta: perjantaina merkurius neliöi neptunusta, lauantaina se kohtaa auringon ja sunnuntaina aurinko puolestaan tekee neliön neptunukseen. Neptunus ja perääntyvä merkurius luovat hämmennystä. Mielikuvitus luo mielenkiintoisia mahdollisuuksia, mutta niihin kannattaa suhtautua varauksella. Toisaalta seassa voi olla todellisia helmiäkin. Joka tapauksessa viikonloppuna tehdyt suunnitelmat näyttävät muuttuvan huomattavasti myöhemmin. Tai ihmiset joutuvat muuttamaan ensi viikonloppuna joskus aikaisemmin tekemiään suunnitelmia.

Viikko näyttää tosiaan sekavalta, mutta harmit näyttävät lyhytaikaisilta, ja sekaan mahtuu varmasti oikein mukaviakin hetkiä!

~ L

2 kommenttia: