maanantai 11. toukokuuta 2015

Uuden viikon taivaanmerkit

Tämä viikko näyttää rauhalliselta. Viikolle osuu niukasti transiitteja. Kuu kulkee vesimiehestä härkään. Tiistaina mars siirtyy kaksoseen. Se siirtää toimintaenergian painopistettä. Härässä mars on ollut hidas ja konkreettinen. Kaksosessa se muuttuu nopeammaksi, kevyemmäksi ja sosiaalisemmaksi. Se auttaa esimerkiksi kirjoittamisessa, mutta sanojen valinnassa kannattaa olla tarkkana, ettei provosoi muita huomaamattaan. Sama pätee puhumiseenkin...

Perjantaina kuitenkin mars ja saturnus ovat vastakkain. Energia ikään kuin lukkiintuu hetkeksi. Työt tai muut velvollisuudet saattavat tuntua raskailta, tai etteivät ne oikein johda mihinkään. Osa kyseenalaistamisesta on tervettä. Kannattaa miettiä työskenteletkö oikeasti tehokkaasti tai palveleeko työsi sinua myös yksilönä. Lauantaina venus ja neptunus muodostavat onneksi hempeän kolmion. Maailma näyttää paljon paremmalta paikalta kuin usein muulloin. Elämä tarvitsee aina sopivasti fantasiaa. Unelmat sitä paitsi toteutuvat usein, kun katsoo jonkin aikaa muualle. :)

Viikko vie kuitenkin kohti tärkeitä muutoksia. Ensi viikon maanantaina on uusikuu härässä ja tiistaina merkurius lähtee taas perääntymään.

~L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti