maanantai 6. huhtikuuta 2015

Paluu arkeen eklipsin jälkeen

Lauantaina oli eklisi vaa'assa. Se oli kuunpimennys, joka antoi tilaisuuden uudistaa tunne-elämää. Tarkat eklipsit ovat yleensä hyvin tunteellisia. Ne pysyvät jossain määrin aktiivisina viikkoja, jopa kuukausia tarkan aspektin jälkeen. Yleensä paine kasvaa ennen eklipsiä ja sen jälkeen se hellittää tasaisesti. Nyt olemme onneksi helpommassa vaiheessa.

Tällä viikolla vaikuttavat vielä kuitenkin eklipsin jälkiaallot.... Tänään illalla aurinko kohtaa uranuksen. Kaikki kaipaavat jotain uutta elämäänsä. Uranus liittyy ideologioihin, harrastuksiin ja ystäviin, joten on hyvä aika tavata erilaisia ihmisiä. Merkurius toistaa auringon liikkeitä. Maanantaina se tekee kolmion jupiteriin ja keskiviikkona neliön plutoon ja yhtymän uraukseen. Se auttaa avaamaan ja ymmärtämään älyllisesti viime päivien ja kuukausien tapahtumia. Perjantaina aurinko ja merkurius kohtaavat pitkän ja syvällisen keskustelun merkeissä. Silloin kannattaa puhua ja kuunnella.

Pluto-uranus-neliö on muuten pian virallisesti ohi! Viimeinen tarkka kohtaaminen oli melkein kuukausi sitten maaliskuun puolivälissä. Tämän viikon tiistain jälkeen planeetat ovat turvallisen yhden asteen etäisyydellä tarkasta neliöstä toisiinsa. Sen jälkeen neliön katsotaan auenneen ja olevan voimaton. Vihdoinkin! Esimerkiksi merkuriuksen ja kuun transiitit voivat tuoda sen elävästi mieliin vielä jonkun aikaa, mutta on hyvä muistaa, että se on jo ohi ja voi katsoa turvallisesti eteenpäin.

Vielä yksi hyvä uutinen: keskiviikkona jupiter kääntää suuntansa taas eteenpäin, symbolisesti tulevaisuuteen. Uutinen ilahduttaa erityisesti leijonia, jotka voivat kuulla hyviä uutisia heti sen jälkeen tai lähiviikkoina. Siitä on kyllä paljon apua kaikille merkeille. Hitaat planeetat toimivat hieman aliteholla perääntyessään ja jupiterin oikaistua ratansa siitä riittää optimismia ja energiaa kaikille!

Mukavaa viikkoa!
~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti