lauantai 11. huhtikuuta 2015

Venus siirtyy kaksoseen

Tämä viikko on ollut aikamoisen koetteleva monille tutuille. Se vei itseltänikin jonkin verran perusturvallisuutta. Tavallaan pahin on ohi, mutta monet muutokset vaikuttavat viikkojen ja jopa kuukausien päähän. Tilanne ei ole niin paha kuin miltä se näyttää, mutta ratkaisujen näkyminen voi viedä vielä aikaa.

Välillä on onneksi kevyempiäkin kausia. Venus tuo aina iloa, nautintoa ja rakkautta vaikutusalueelleen. Sitä tarvitaan nyt(kin). Tänään venus siirtyy kaksoseen, jossa se liikkuu seuraavat neljä viikkoa. Venus kaksosessa tuo iloa keskusteluihin ja kohtaamisiin. Se yhdistää huvittelun ja sosiaalisuuden.Tiedossa on iloisia tapaamisia. Myös lukeminen tuottaa paljon iloa. Kaksonen liittyy kommunikaatioon ja jokapäiväisiin sosiaalisiin suhteisiin. Tavalliset keskustelut viihdyttävät normaalia enemmän. Venus kaksosessa näyttää, että arkikin voi olla hauskaa.

Kaksosessa venus piristää tietenkin kaikkia kaksosia. Venus liittyy myös tuloihin, joten kaksoset saattavat saada jostain ylimääräistä rahaa. Venus kaksosessa auttaa myös toisia ilmamerkkejä vaakaa ja vesimiestä viihtymään hyvin. Mutta tämä on niitä kausia, joista kaikki merkit hyötyvät. Edessä on rentoja, iloisia ja sosiaalisia päiviä!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti