perjantai 17. huhtikuuta 2015

Uusikuu Oinaassa!

Huomenna lauantaina on aktiivinen uusikuu oinaassa! Aurinko on seilannut oinaassa jo nelisen viikkoa ja luonut pohjaa uudistuksille ja uusille aluevaltauksille kaikkien elämässä. Tarvitaan kuitenkin myös kuun apua, jotta uudet asiat saavat kunnolla vauhtia...!


Uudellakuulla on niukasti kontakteja muualle karttaan. Se on yhtymässä merkuriukseen, joten sen merkitys selkenee nopeasti. Kaikenlaiset keskustelut myös nopeuttavat muutosta. Ideoista kannattaa puhua tai kirjoittaa ne ylös. Muutoin ei uutisia tarkoittaa hyviä uutisia. Uudellakuulla on ikään kuin työrauha ja uudet versot pääsevät itämään ilman häiriötekijöitä.

Kaikilla on kartalla oinas jossakin. Alue, jolla olet tavallista itsenäisempi ja itsepäisempi. Huone tai parikin, joiden parissa täytyy työskennellä yksin. Joissakin asioissa täytyy luottaa vain omaan vaistoon ja olla jatkuvasti avoin uusille ideoille.

Tämä uusikuu on myös ensimmäinen askel uuden elämän rakentamisessa, jos eklipsit toivat huonoja uutisia. Edelliset kaksi viikkoa ovat olleet välttämätön suruaika, jos jotain loppui. Uusikuu avaa taas mahdollisuuksia. Vielä ei ole tärkeää tehdä mitään konkreettista. Riittää, että olet hieman avoimempi uusille ideoille....

Ihanaa uuttakuuta!
~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti