tiistai 3. heinäkuuta 2018

Aurinkomerkit ihmissuhteissa ja rakkaudessa


Aurinkomerkki näyttelee tärkeää roolia siinä, miten ihminen käyttäytyy rakkaudessa, parisuhteessa tai ihmissuhteissa ylipäänsä. Jotkut ihmiset ovat selkeämmin oman aurinkomerkkinsä edustajia kuin toiset. Esimerkiksi oinas voi olla todella ennakkoluuloton tai hieman hillitympi.

Aurinkomerkin voimakkuus riippuu siitä, onko samassa merkissä astrologisella syntymäkartalla muitakin planeettoja tai jopa nousumerkki. Nousumerkki ja aurinkomerkki samassa merkissä tekee henkilöstä todella voimakkaan merkkinsä edustajan.

Eri aurinkomerkit ihmissuhteissa


Oinas

Aurinko-oinas on yleensä ennakkoluuloton ja nopea ihmissuhteissaan. Rakkaus voi syttyä ja sammua nopeasti. Hänelle sopivat kumppanit, jotka eivät ole liian sisäänpäinkääntyneitä tai halua hitaampaa elämää.

Härkä

Perushärkä taas on rauhallinen ja harkitseva ihmissuhteissaankin. Vaikka kiinnostus syttyisi nopeasti, härkä miettii tarkkaan mihin se johtaa. Tunteille ei tietenkään voi mitään, mutta härkä ei ole yhtä hätäinen kuin jotkut muut merkit toimimaan niiden mukaan.

Kaksonen

Kaksonen kaipaa vaihtelua ja liikkuvuutta elämäänsä. Hänelle ei sovi kovin mustasukkainen kumppani, sillä kaksosilla on usein ystäviä molemmista sukupuolista. Ihmissuhteissa(kin) kaksonen on suvaitsevainen ja joustava.

Rapu

Rapu ajattelee yleensä asioita pitkällä tähtäimellä eikä ole kiinnostunut kovin lyhyistä tuttavuuksista. Tämä pätee niin ystäviin kuin seurusteluunkin. Rapu on herkkä, mutta siitä huolimatta päättäväinen. Ystävyys rapuun vain paranee vanhetessaan.

Leijona

Leijona nauttii elämästä ja rakkaudesta ja huomiosta. Itse asiassa se on romanttisen rakkauden merkki. Leijona etsii pitkäaikaista kumppania, mutta voi myös vahingossa johtaa ihmisiä harhaan ystävällisyydellään ja iloisella olemuksellaan.

Neitsyt

Neitsyen kanssa on yleensä todella helppo tulla toimeen samoin kuin kaksosten. Neitsyt on hyvä ilmaisemaan itseään verbaalisesti ja fyysisesti. Muuttuvat merkit kuten neitsyt saattavat aikailla suhteen aloittamisessa, vaikka vetovoima olisi näkyvissä.

Vaaka

Vaaka on yksi parhaiten parisuhteessa viihtyvistä merkeistä. He eivät viihdy pitkään yksin. Kaksosten tavoin vaa'at rakastavat seuraa, ihan sama onko se romanttista vai platonista. Vaaka on hurmaava, mutta myös itsepäinen.

Skorpioni

Skorpioni tietää yleensä tarkkaan mitä haluaa ja miten hän haluaa sen. Siksi sopivan kumppanin löytäminen on tärkeämpää kuin joillekin muille merkeille. Skorpioneilla on usein viha-rakkaus -suhde maailmaan, ja he tarvitsevat sen kestävää seuraa.

Jousimies

Jousimiehet (myös -naiset) ovat hauskaa seuraa, mutta tarvitsevat myös paljon omaa tilaa. Heillä on omat sisäiset taistelunsa. Jouskareiden on myös välillä hankala tunnistaa mitä he haluavat ja tarvitsevat, ja vastaus löytyy "yritys ja erehdys"-metodilla.

Kauris

Kauris on parisuhdeihminen, tai oikeastaan perheihminen, mutta työ tulee aina ensin. Työtä tekemällä voi nimittäin myös turvata perheen tulevaisuuden, näethän..? Oikeastaan työnteko on kauriista vain hauskaa. He kuitenkin tunnistavat potentiaalisen kumppanin nopeasti.

Vesimies

Vesimies voi olla oikein onnellinen rakkaussuhteessa tai ilman sitä. Heille tärkeämpää on muiden samanhenkisten ihmisten seura. Parisuhteessa melkein kaikkia vesimiehiä ahdistavat tiukat, perinteiset sukupuoliroolit. Vesimiehet haluavat tehdä asiat eri tavalla kuin muut...

Kalat

Kalat on horoskooppimerkkien romantikko. Joskus he jahtaavat unelmiaan pitkäänkin, ennen kuin huomaavat, että myös tavallisessa suhteessa on paljon romantiikkaa. Kalat voivat epäröidä sitoutumista tai syöksyä suhteesta toiseen, kumpikin on normaalia. 

Lopuksi...

Kaikilla astrologisilla merkeillä tai horoskooppimerkeillä on omat etunsa ja haasteensa niin parisuhteessa kuin muissakin ihmissuhteissa. Astrologia ei pysty kertomaan kuka rakastaa eniten (sen voi vain henkilö itse päättää), vaan ennemminkin miten kukin rakastaa. 

Tunnistatko aurinkomerkkikuvauksista omia tai tuttujen piirteitä...?


*Edellinen juttu ihmissuhteiden astrologiasta julkaistiin viime viikolla:
Rakkaus-, parisuhde- vai ihmissuhdeastrologiaa?

Aikaisemmat kirjoitukset samasta aiheesta ovat edelleen ajankohtaisia:
Astrologia ihmissuhteissa
Elementit ja ihmissuhteet astrologiassa
Eri elementtien sekamelska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti