perjantai 27. heinäkuuta 2018

Täysikuu vesimiehessä ja täydellinen kuunpimennys


Tämän eklipsi-kauden toinen pimennys perjantaina 27.7.2018 on kaikkein voimakkain. Se on täysikuu vesimiehessä ja samalla täydellinen kuunpimennys. Vain osa eklipseistä on täydellisiä ja loput ovat osittaisia pimennyksiä. Tämä on voimakkaampi kuin monet muut pimennykset.

Vesimiehen viesti

Kuu on vesimiehen merkissä ja aurinko leijonassa. Vesimies liittyy astrologiassa tulevaisuuden visioihin ja ruohonjuuritason toimintaan. Monet vesimiehet ovat aktiivisia esimerkiksi luonnonsuojelussa, kansalaisoikeuksien suhteen tai vaikka harrastustoiminnassa. Yhteistä on jokin tavoite, joka yhdistää erilaisia ihmisiä. Siksi tämä eklipsi vaikuttaa meidän kaikkien tulevaisuuden toiveisiin ja aatteelliseen toimintaan tai ihan vain harrastustoimintaan. Muutos on ilmassa ja nyt se voi tapahtua salamannopeasti.

Eklipsi ei ole ihan mutkaton. Kuu on yhtymässä marsiin vesimiehessä ja samalla neliössä uranukseen härässä. Taloudelliset syyt ja mukavuudenhalu voivat jarruttaa muutoksia. Myös Jupiter skorpionissa on mukana suurristissä taivaalla, tosin väljemmin kuin muut taivaankappaleet. Energia etsii ulospääsyä, mutta monet käytännölliset ja henkiset tekijät hidastavat sitä. 

Voimaeklipsi vesimiehille ja leijonille

Tämä eklipsi eli pimennys vaikuttaa luonnollisesti hyvin henkilökohtaisesti vesimiehiin. Samalla tavalla se voimauttaa leijonia. Molemmilla merkeillä on ollut voimakkaat ja tehokkaat viimeiset pari vuotta. Tiedän useita leijonia sekä vesimiehiä, jotka ovat päässeet toteuttamaan pitkäaikaisia unelmiaan. 

Jos olet vesimies tai leijona, ja sinusta tuntuu, että jotain puuttuu vielä, saat uuden tilaisuuden vuoden 2019 tammikuussa! 

Täysikuu vesimiehessä ja täydellinen kuunpimennys. 


Kuunpimennys näkyvissä myös Suomessa

Tämä kuunpimennys on muuten nähtävissä myös Suomessa. Pimennys on täydellinen klo 23.22, ja se kestää kokonaisuudessaan 22.30-02.29. Sitä voi turvallisesti seurata paljain silmin. Kannattaa siis käydä myöhäisellä iltakävelyllä ihastelemassa kuuta. Toivottavasti tulee pilvetön yö!

~ Liisa

Jos sinulta on jäänyt lukematta edelliset pimennysjutut, tässä linkit niihin:

Kesän 2018 eklipsit eli pimennykset

Löydä omat eklipsi-vuotesi! 

Eklipsit eli auringon- ja kuunpimennykset astrologiassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti