sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Viikon 31 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Mukavaa päästä kirjoittamaan vaihteeksi rauhallista viikkohoroskooppia. Alkava viikko näyttää monella tavalla rauhalliselta edelliseen viikkoon verrattuna. Aspektit taivaankappaleiden kesken ovat taas ihan minimissä...

Ryhmäpaineita

Tällä viikolla on vain yksi planeettojen kohtaaminen. Se ei ole ihan helpoimmasta päästä, mutta vaikutus ei ole kovin pitkäaikainen. Keskiviikosta perjantaihin kannattaa tiedostaa oma kärsimättömyys ja olla kärsivällinen muiden suhteen....

  • To 2.8. Mars muodostaa neliön uranukseen, mikä tekee päivästä hieman räjähdysherkän. Ihmiset ovat kärsimättömiä ja ongelmien ratkaisussa on toivottavaa. Sosiaaliset taidotkin saattavat olla hieman hukassa. Kaikilla on omia paineita, jotka ovat hetkellisesti ristiriidassa isompien ihmisryhmien tarpeiden suhteen. 

Tällainen vilkkaiden ja rentouttavampien viikkojen vaihtelu on oikeastaan aika mukavaa! Universumissa säilyy mukava tasapaino... :)

Mukavaa viikkoa!
~ Liisa


Ajankohtaiset linkit:

Jos et ole vielä tutustunut marsin ja merkuriuksen perääntymisiin, jotka vaikuttavat kaikkiin tälläkin hetkellä, pääset lukemaan niistä alla olevista linkeistä:
* Merkurius perääntyy Leijonassa 2018
* Mars perääntyy Vesimiehessä ja Kauriissa 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti