sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Heinäkuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Heinäkuun horoskooppi tuo tervetulleita muutoksia kesäkuun horoskooppien verrattuna! Kesäkuussa oli hengästyttävä määrä transiitteja. Ja iso osa niistä oli hankalia. Minulla oli ainakin kiireinen kuukausi. Osa asioista, joita tapahtui, oli onneksi oikein mukaviakin. Mutta veikkaan, ettei kukaan vain lepäillyt kesäkuussa... Nyt tiedän, etten kuvitellut tilannetta, kun katson heinäkuun astrologisia kuvioita. Planeettojen (tai auringon tai kuun) välisiä kuvioita on huomattavasti vähemmän. Silti heinäkuussa tapahtuu paljon...!

Ensinnäkin mars perääntyy koko heinäkuun. Ja pitkälle elokuulle. Perääntyvän marsin vaikutuksesta kirjoitin jo erillisessä postauksessa: Mars perääntyy vesimiehessä ja kauriissa Sieltä voi helposti tarkistaa tärkeät kääntymispäivämäärät.

Toiseksi nyt on taas eklipsisesonki! Tällä kertaa niitä on kolmen eklipsin sarja normaalin kahden sijaan. Tärkeät päivämäärät ovat perjantai 13.7.2018 (rapu), perjantai 27.7.2018 (vesimies) ja lauantai 11.8.2018 (leijona). Nämä uudetkuut ja täysikuu ovat samalla pimennyksiä, eli tavallista voimakkaampia ja pitkävaikutteisempia, koska joko kuu tai aurinko peittyy osittain tai kokonaan.

Kolmanneksi merkurius lähtee myös perääntymään kuun lopussa, torstaina 26.7. Normaalisti se ei ole iso juttu, vaan usein toistuva ilmiö, mutta nyt myös marsin perääntyessä kannattaa säästää omaa energiaa siellä missä voi. Lisäksi eklipsit tuovat usein yllätyksiä, eli senkin takia kannattaa jättää joustonvaraa suunnitelmiin erityisesti loppukuusta.

Muiden transiittien suhteen heinäkuu on tosiaan paljon kevyempi kuin kesäkuu. Ne tosin jakaantuvat jännästi. Heinäkuun ensimmäinen kokonainen viikko on helpon rauhallinen, höystetty parilla rennolla kuviolla ja yhdellä kysymysmerkillä. Toiseen kokonaiseen viikkoon (ma 9.7. alkavaan) taas mahtuu kaikkea mahdollista, jopa ensimmäinen eklipseistä.

Sitten seuraa taas rauhallinen taukoviikko 16.7.-22.7.2018. Tätä viikkoa suosittelen lämpimästi rentoutumiseen! Sillä viimeinen viikko on taas vauhtiviikko. Toinen eklipsi ja merkuriuksen kääntyminen voivat yllättää monella eri tasolla.

Tämä on siis täysin erilainen kuukausi kuin kesäkuu. Yksittäisiä transiitteja on vähemmän kuin kesäkuussa, mikä on tavallaan helpotus. Huomio hajaantuu vähemmän ja on helpompi keskittyä oleelliseen. Toisaalta eklipsit tuovat yllätysmomentin kuukauteen ja perääntyvät planeetat mahdollisesti omat haasteensa...

Ihanaa kesää kaikille! Jännä nähdä miten nämä kuviot tällä kertaa avautuvat... :)

t: Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti