perjantai 29. kesäkuuta 2018

Parisuhde- vai ihmissuhde- vai rakkausastrologia?

Nyt kun minulla on tulossa syksyllä viikonloppukurssi parisuhde- tai ihmissuhde- tai rakkausastrologiasta, huomasin, että olen ehtinyt kirjoittamaan siitä todella vähän. Vaikka se on lempiaiheeni koko astrologiassa. Ehkä siksi, että aihe on niin laaja, että sitä tuntuu vaikealta käsitellä blogissa, kun siitä voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan...

Helpot suhteet = hyvät suhteet?

Samat lait pätevät melko pitkälle kaikkiin erilaisiin ihmissuhteisiin astrologiassa, oli sitten kyse varsinaisesta rakkaussuhteesta tai ystävyyssuhteesta tai vaikka työpaikan ihmissuhteista. Joidenkin ihmisten kanssa tulee heti toimeen ja joillekin ei lämpene ehkä koskaan. Ne ihmiset, joista tykkää välittömästi ja joiden kanssa kommunikointi on vaivatonta, tuottavat harvoin ongelmia. Silloin kartoilla on yleensä paljon yhteensopivia elementtejä: aurinkomerkit edustavat samaa tai toisiaan täydentävää elementtiä, yleensä myös nousumerkit sopivat yhteen tai jopa toisen aurinkomerkkiin. Tai läheinen ja luonteva yhteys voi syntyä kuumerkkien hyvästä suhteesta toisiinsa tai aurinkomerkkeihin.

Entä hankalat ihmissuhteet?

Sitten on niitä ihmisiä, joita on vaikea ymmärtää, ikinä. Silloin kartoilla on muitakin ongelmia kuin aurinkomerkkien yhteensopivuus. Eri merkit haluavat tehdä asiat eri tavoilla. Ja eri merkit haluavat tehdä eri asioita. Tämä ainakin oli itselleni nuorena vaikea käsittää... Ja vieläkin sitä on joskus vaikea muistaa. Että eri ihmiset yksinkertaisesti haluavat eri asioita, ja se on ok.

Tulossa seuraavaksi stereotyyppejä: kaksoset haluavat tutustua useisiin ihmisiin ja paljon vaihtelua elämäänsä. Joku toisenlainen aurinkomerkki, esimerkiksi rapu, satsaa mieluummin aikansa ja energiansa mahdollisimman pysyviin ihmissuhteisiin ja harrastuksiin. Jotkut aurinkomerkit kaipaavat rutiineja elämäänsä (neitsyt, skorpioni) ja jotkut muut taas tykkäävät yllätyksistä ja asioiden jättämisestä viime hetkeen (jousimies). Ja näitä asioitahan on vaikea mitata, mutta yleisesti ja ihan turvallisesti voi sanoa, että esimerkiksi kalat on aurinkomerkkinä joustavampi kuin härkä, tai että kauris on työpainotteisempi kuin vesimies. Tietenkin kartoilla on paljon muutakin kuin aurinkomerkit, ja siksi karttojen tutkiminen on myös tärkeää.

Lisää erimerkkejä ja astrologisia stereotyyppjä tulossa lähiaikoina....

Linkki juttuun eri aurinkomerkkien ihmissuhdekäyttäytymisestä:
Aurinkomerkit ihmissuhteissa ja rakkaudessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti