perjantai 8. kesäkuuta 2018

Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa

Ensi syksyn kurssit ovat nyt netissä!

Jos olet miettinyt astrologian opiskelemista, nyt siihen on hyvä tilaisuus (ainakin pääkaupunkiseudulla asuvilla).  Jo ihan perustiedoilla saat paljon enemmän irti muiden kirjoittamista tulkinnoista ja horoskoopeista. Lisäksi voit käyttää astrologiaa henkilökohtaisemmin omaksi iloksi, koska yksikään astrologi ei välttämättä tuo esiin juuri sinua kiinnostavia näkökohtia, koska niitä on yksinkertaisesti liian paljon. Itse luen edelleen paljon muiden tekstejä astrologiasta, koska on jännittävää nähdä, miten erilaisiin asioihin eri astrologit kiinnittävät huomiota.

Nämä tiedot löytyvät myös Vantaan aikuisopiston sivuilta, joissa on kurssiesittelyt ja linkin ilmoittautumisiin: Astrologian kurssit syksyllä 2018  Ilmoittautuminen alkaa vasta 15.08.2018.

Iltakurssit:

Astrologian alkeet -kurssit ovat iltakursseja torstai-iltaisin. Pitkä kurssi on käytännön syistä kahdessa pienemmässä jaksossa, joista voi osallistua jompaankumpaan tai molempiin:

- Astrologian alkeet osa 1: opiskelemme tärkeimpiä astrologisen kartantulkinnan alkeita: elementtejä, astrologisia merkkejä sekä planeettojen merkityksiä.

- Astrologian alkeet osa 2: tällä kurssilla syvennytään huoneisiin ja planeettojen välisiin aspekteihin sekä kartan tietojen yhdistelyyn.


Sekä viikonloppukurssit:

- Astrologia ja ihmissuhteet: tämä on suosikkiaiheeni astrologiassa! Astrologiasta on paljon hyötyä sekä läheisimmissä ihmissuhteissa että ylipäätään muiden ymmärtämisessä vaikkapa koulussa tai työpaikalla.

- Transiitit astrologiassa: tutkimme sekä henkilökohtaisia että universaalisti vaikuttavia transiitteja


Nämä ovat siis ensi syksyn kursseja. Kevätlukukaudeksi on mahdollisesti luvassa jotain muuta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti