sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Juhannusviikon Taivaanmerkit

Olen välillä ehkä vaikuttanut huolestuneelta kesäkuun transiiteista, joita on paljon, ja joukossa vieläpä useita ns. kovia transiitteja. Tällä viikolla kivat kuviot näyttäisivät voittavan kovat. :)

Tiistaina merkurius tekee ihanan kolmion jupiteriin. Hyviä ideoita voi löytyä mistä tahansa. Kaikki keskustelut ovat potentiaalisesti luovia. Torstaina se muodostaa kolmion neptunukseen, mikä  lisää mielenrauhaa henkilökohtaisella ja yleisellä tasolla.

Torstaina myös aurinko siirtyy kaksosesta rapuun ja venus ja mars ovat vastakkain. Aurinko aloittaa mukavan neliviikkoisen kauden, joka on kuin luotu rentoutumiseen ja latautumiseen. Parhaiten se onnistuu tutuissa maisemissa ja rakkaiden ihmisten parissa. Venus ja mars luovat sen sijaan sähäkkää ja seksikästä jännitettä, mikä voi olla hyvä tai huono juttu, tilanteesta riippuen. Oppositioissa vastakohdat vetävät puoleensa ja vetovoimaa on vaikea paeta.

Lauantaina vielä aurinko muodostaa sekstiilin uranukseen, mikä lupaa hyviä hetkiä ystävien tai harrastusten parissa. Tai ihan vaikka haaveilemalla tulevaisuudesta... Toisaalta merkurius muodostaa opposition plutoon, jolloin keskustelut kärjistyvät usein turhaan ja mielipiteistä tulee tärkeämpiä kuin ehkä itse asia. Vaikutus on kuitenkin lyhytaikainen.

Tykkään koko ajan enemmän ja enemmän näistä juhannusviikon kuvioista. Paljon hyviä ja helppoja kuvioita, ja ne pari haastavaa saa tarvittaessa sivuutettua aika nopeasti. Seuraavalla viikolla on taas pari vaativaa kuviota sekä marsin perääntyminen alkaa.... Niistä lisää sitten lähempänä...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti