maanantai 4. kesäkuuta 2018

Viikon 23 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tästä alkaa tavallaan vähäeleinen, mutta kuitenkin merkittävä viikko. Kaikki viikon transiitit nimittäin kasautuvat keskiviikolle ja torstaille. Keskiviikolle osuu auringon ja merkuriuksen yhtymä, joka ei tuota ongelmia, vaan päinvastoin, ajatus juoksee mukavasti. Mutta lisäksi venus tekee opposition plutoon ja merkurius muodostaa neliön neptunukseen. Oppositio usein kärjistää ja liioittelee tunteita. Se voi nostaa esiin jotakin tärkeää, mutta myös vääristää mittasuhteita. Neliö puolestaan hämärtää todellisuutta. Haaveet ja nykyhetki tuntuvat olevan tuskallisen kaukana toisistaan.

Samaa teemaa jatkaa auringon neliö neptunukseen torstaina. Se nostaa esiin joitakin unelmia, joille ei tunnu olevan nyt tilaa. Onneksi niille tulee mahdollisuutensa myöhemmin.

Maanantai on luultavasti tyyni päivä, mutta neliöt alkavat kasautua jo tiistaina. Toisaalta suurin osa draamasta on ohi viimeistään perjantaina eli viikonloppu näyttää hyvällä tavalla tyhjältä taululta. Voimme täyttää sen itse oman mielemme mukaan! :)

Seuraavalla viikolla on taas omat muutoksensa ja lisäksi uusikuu, eli lopulta tämä viikko lukeutuukin kesäkuun rauhallisimpiin viikkoihin astrologisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti