torstai 31. toukokuuta 2018

Kesäkuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

 Hei taas!
Nyt on aika katsoa, mitä tähdet kertovat meille alkavan kesäkuun astrologisista tunnelmista... kesäkuun horoskooppi näyttää monipuolisesta ja mielenkiintoiselta. valitettavasti minulla ei ole ainakaan vielä aikaa kirjoittaa koko kesän horoskooppia, mutta aloitetaan tästä!

Kesäkuun keskeisin astrologinen kuvio ajoittuu kuun loppuun, mutta tuntuu herkkyydestä riippuen jo sitä edeltävillä viikoilla. Mars nimittäin aloittaa perääntymisjakson. Marsin perääntyminen on eräänlainen merkuriuksen perääntymisen isoveli. Paitsi että se vaikuttaa eri elämänalueisiin, kestää pidempään ja tapahtuu harvemmin. Henkilökohtainen energia voi tuntua vähäisemmältä. Sikäli onnekasta, että tällä kertaa se osuu useimpien kesälomien päälle, kun ei (toivottavasti) tarvitse suorittaa niin paljon.

Kesäkuu alkaa todella pehmeästi: ensimmäinen viikonloppu 1.-3.6. on täynnä mukavia kolmioita, kun venus liittyy jupiterin ja neptunuksen kolmioon ja merkurius kolmioi marsia. Loistava viikonloppu viettää lakkiaisia ja valmistujaisia ja tavata pitkästä aikaa sukulaisia ja ystäviä!

Seuraavalla viikolla on pari päivää, joina kannattaa edetä varovasti ja välttää suuria päätöksiä. Keskiviikko 6.6. ja torstai 7.6. ovat pontentiaalisesti hankalia päiviä, joihin osuu auringon ja merkuriuksen neliöit neptunukseen ja venuksen oppositio plutoon. Omien ja toisten tunteiden kunnioittaminen on myös elintärkeää.

Sitä seuraavalla viikolla on liikettä moneen suuntaan: merkurius siirtyy avoimesta kaksosesta yksityisyyttään suojelevaan rapuun 12.6. Seuraavana päivänä 13.6. venus siirtyy puolestaan ravusta leijonaan. Venus leijonassa juhlakaudella on upea asia. Keskiviikkona on myös uusikuu kaksosessa, mikä tuo uusia tuttavauuksia ja tapoja pitää yhteyttä muihin ihmisiin. Loppuviikosta pe-la 15.-16.6. taas venuksen neliö uranukseen edellyttää varovaista etenemistä ihmissuhteissa ja merkuriuksen oppositio saturnukseen pakottaa varovaiseen kommunikaatioon. Mahdolliset harmit ovat lyhytkestoisia...

Seuraavallakin viikolla tapahtuu jatkuvasti. Viikkoon mahtuu aika tasaisesti helppoja ja vähemmän helppoja aspekteja, eli tavallaan elämä on mukavasti tasapainossa.... Aurinko siirtyy tänä vuonna rapuun eli on kesäpäivänseisaus torstaina 21.6. Siitä alkaa rauhallinen ja perhekeskeinen kausi. Monet ravut ovat myös heikkona muistoihin ja menneisyyteen, ja muutkin nauttivat niistä tavallista enemmän.

Kesäkuun viimeinen viikko ei ole astrologisesti yhtään rauhallisempi kuin pari sitä edeltävää viikkoa, ehkä jopa päinvastoin... Mars aloittaa perääntymisen tiistaina 26.6. Astrologisesti mars vaikuttaa fyysiseen energiaamme, sekä esimerkiksi urheiluun ja omien rajojen puolustamiseen henkisesti ja fyysisesti. Siksi voimme olla tavallista väsyneempiä ja herkempiä, kun mars muuttaa suuntaa. Itse en ainakaan lähtisi juoksemaan maratonia tällaisena päivänä (en tosin muutenkaan...). Seuraavana päivänä on auringon opposito saturnukseen ja sitä seuraava tiukka täysikuu kauriissa. Koska kuu ja saturnus ovat rinnakkain, moni joutuu miettimään jotain työaiheista. Tai vanhemmuuteen liittyvää.

Kesäkuu alkaa niin kauniisti, mutta sen jälkeen paineet tuntuvat kasvavan viikko viikolta kuun loppua kohti. Välissä on onneksi myös paljon kauniita kuvioita. Ja marsin perääntymistä lukuunottamatta kaikki haastavatki kuviot ovat nopeasti ohimeneviä. Joten eiköhän tästäkin ihan mukava kuukausi saada, vaikka horoskooppia kirjoittaessa hieman jännittää!

~ LiisaEi kommentteja:

Lähetä kommentti