maanantai 21. toukokuuta 2018

Viikon 21 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Viime viikolla muuttui niin moni asia, että niissä on vaikea pysyä mukana. Uranus vaihtoi merkkiä ensimmäisen kerran seitsemään vuoteen, mikä vaatii vielä sulattelemista. Myös mars ja venus siirtyivät uusiin merkkeihin. Trendi jatkuu vielä, kun aurinko siirtyy tänään kaksoseen ja ensi viikolla merkurius jatkaa sitä vielä siirtymällä kaksoseen. Vain muutos on pysyvää...

Onneksi tulossa on monella tavalla kiva viikko: mukavat kolmiot värittävät koko viikkoa. Tärkeimpänä jupiterin kolmio neptunukseen suojelee meitä koko viikon. Se on tarkka perjantaina, mutta hitaiden planeettojen liikkeet tuntuvat ja vaikuttavat pitkään. Se kasvattaa hyvää idealismia ja herkistää henkisille mahdollisuuksille. Se voi tuoda mukanaan jopa yliluonnollisilta tuntuvia muutoksia.

Henkinen kukoistus alkaa jo huomenna tiistaina, kun merkurius muodostaa sekstiilin neptunukseen. Keskiviikkona se jatkaa oppositiolla jupiteriin ja samalla aurinko tekee energisen kolmion marsiin.

Perjantaina on jupiterin ja neptunuksen kolmion lisäksi merkuriuksen kolmio plutoon, eli sekin on todellinen voimapäivä keskiviikon lisäksi.

Lauantaina on viikon ainoa potentiaalinen ongelmapäivä, kun venus ja saturnus ovat vastakkain. Elämänilo voi toissijaista, kun velvollisuudet vaativat aikaa ja energiaa. Vaikutus on kuitenkin lyhytaikainen.

Täytyy sanoa, etten ole pitkään aikaan nähnyt yhtä viikkoa yhtä upeilla transiiteilla...!

~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti