perjantai 4. toukokuuta 2018

Uranuksen transiitti Härässä 2018 - 2026: Oinas - Neitsyt

Uranuksen transiitti tuo perinteisesti äkillisiä ja yllättäviä muutoksia. Se liittyy läpimurtoihin teknologiassa ja lääketieteessä. Uranuksen merkki vesimies kuvastaa humanitaarisuutta ja tasa-arvoa. Samoin Uranuksen transiitit liittyvät sosiaalisen tietoisuuden kasvuun sekä uudenlaisiin ja vaihtoehtoisiin elämäntapoihin.

Yleisjuttu tästä kaudesta löytyy linkin kautta: Uranus siirtyy härän merkkiin

Jokaisella merkillä uranus symboloi lisäksi erilaisia asioita suhteessa aurinkomerkkiin ja liikkuu eri elämänalueeseen liittyvällä huoneella kartalla:

Oinailla elämä helpottuu monella tavalla. Vuodet 2011-2018 uranus on vaikuttanut oinaassa ja tuonut uusia ihmisryhmiä ja ideologioita elämään, mikä on ollut välillä myös uuvuttavaa. Kausi on tehnyt nyt tehtävänsä, ja seuraavassa merkissä uranus muokkaa edelleen oinaiden arvoja ja elämänasennetta, mutta ei niin henkilökohtaisesti kuin viime vuosina. Tulevina vuosina se tarjoaa mahdollisuuden muuttaa rahaksi edellisinä vuosina opittuja asioita. Uusi työ tai palkka voi liittyä läheisesti muiden auttamiseen tai ruohonjuuritason työhön ihmisten parissa.

Härillä alkaa nyt mielenkiintoinen kausi, kun uranus on siirtymässä omaan aurinkomerkkiin. Viime vuodet ovat saattaneet olla jostain luopumisen aikaa tehden tilaa muutoksille. Ne ovat muokanneet asenteitasi joustavammiksi tuleville muutoksille. Huomaat, että elämääsi tulee uusia, uudenlaisia ihmisiä. Myös työ- ja perhekuvioissa on muutospaineita. Uranus vapauttaa ihmisiä olemaan enemmän oma itsensä, mutta muutokset tuntuvat välillä varmasti myös epäloogisilta. Riippuu syntymäpäivästä milloin uranus kohtaa aurinkosi. Merkin alussa syntyneillä ensimmäiset pari vuotta tuntuvat voimakkaimmin ja vastaavasti merkin lopussa syntyneillä vasta pari viimeistä vuotta.

Kaksosilla on vielä useita vuosia aikaa ennen uranuksen transiittia omassa aurinkomerkissä. Tämä edeltävän merkin aika on tietynlainen valmistautumiskausi. Jotkut asiat tai ihmiset saattavat kadota elämästä ihan ilman varoitusta. Siksi henkinen latautuminen jollakin sinulle sopivalla tavalla on tärkeää. Perus-kaksonen on luultavasti liian levoton meditoimaan, mutta aivoja voi nollata ylikierroksilta vaikka liikkumalla luonnossa.

Ravuilla uranuksen paine siirtyy merkinvaihdon myötä ura-huoneesta ystävyyssuhteiden ja harrastusten huoneeseen. Niihin lukeutuu myös sosiaalinen tietoisuuus, eli voi herätä halu auttaa muita jollakin tavalla. Se voi hyvin liittyä harrastuksiin tai ehkä joku ystäväsi vetää sinut mukaan yleishyödylliseen toimintaan. Joka tapauksessa avautuu paljon mahdollisuuksia tavata erilaisia ihmisiä.

Uranuksen transiitti härässä 2018-2026


Uranus siirtyy nyt leijonien ura-huoneeseen. Se voi tuoda mitä vain ammatinvaihdon ja sen sisällön muuttumisen väliltä... Ehkä olet ollut jo levoton jonkin aikaa ja miettinyt, mitä voisit haluta uraltasi enemmän, tai sitten muutos on vasta pikkuhiljaa kasvamassa. Näyttää siltä, että kaipaat uutta sisältöä työhön. Ehkä haluat nähdä konkreettisempia tuloksia muiden elämässä työsi ansiosta. Työ-elämän muutokset muuten vaikuttavat melkein aina myös perhe-elämään, eli sekin tulee jossain määrin uudistumaan.

Neitsyillä uranus muokkaa urakalla ajatusmaailmaa. Voi tulla tarve opiskella jotakin uutta. Jotkut opiskelijat vaihtavat koulutussuuntaa ja jo valmistuneet voivat hakeutua lisäkoulutukseen. Myös matkustelu voi saada uusia muotoja. Tunnet mahdollisesti vetoa paikkoihin, joista et ole ennen ollut kiinnostunut. Myös uudet hyvinvoinnin ja lääketieteen innovaatiot kiehtovat tavallista enemmän (jos mahdollista).

Seuraavat merkit löytyvät seuraavasta kirjoituksesta: Uranus Härän merkissä vuosina 2018 - 2026: Vaaka - Kalat

Huom. aurinkomerkeistä kirjoittaessa on mahdoton välttää yleistyksiä. Jos tiedät nousumerkkisi, kannattaa lukea myös se kohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti