tiistai 1. toukokuuta 2018

Toukokuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Toukokuun horoskoopissa on taas omat erityispiirteensä! Kuukausi alkaa astrologisesti rauhallisena vappuaaton täysikuun jälkeen. Ensimmäinen viikko onkin rauhallisin aikoihin. Planeetat toki liikkuvat omia ratojaan, mutta pysyttelevät enimmäkseen omissa oloissaan. Vasta viikonloppuna saadaan kuun liikkeitä voimakkaampi aspekti, kun aurinko tekee lempeän sekstiilin neptunukseen.

Seuraava toukokuinen viikko onkin taas aktiivisempi. Planeetat keskustelevat toistensa kanssa urakalla. Alku ja loppuviikosta joudutaan selvittelemään joitakin ristiriitoja, mutta asiat myös etenevät vauhdikkaasti. Samalla valmistaudumme vuoden suurimpaan astrologiseen tapahtumaan, kun uranus vaihtaa merkkiä oinaasta härkään...

Toukokuun kolmannella viikolla planeetat ovat vauhdissa. Tiistaina 15.5.2018 on uusikuu härässä ja samana päivänä uranus siirtyy härän merkkiin, jossa se on liikkunut viimeksi vuosina 1934-1941, eli ennen meistä useimpien elinaikaa... Astrologisesta näkökulmasta tällainen hitaan ja etäisen planeetan merkinmuutos on aina jännittävä, koska emme voi ikinä tarkalleen tietää mitä kaikkea se tuo tullessaan, vaikka tiedämmekin mitä elämänalueita muutokset tulevat koskettamaan. Siitä enemmän omassa postauksessa ... ! Viikon lopussa 20.5.2018 aurinko siirtyy kaksoseen ja elämän rytmi muuttuu entistä vauhdikkaammaksi ja sosiaalisemmaksi.

Toukokuun neljännellä viikolla vaikuttaa erittäin mukava jupiterin kolmio neptunukseen. Siitä voi saada sisäistä, henkistä voimaa pitkäksi aikaa eteenpäin. Molemmmat planeetat ovat sielukkaissa vesimerkeissä, mikä tekee hyvää kaikkien tunne-elämälle.

Viimeisellä tynkäviikolla on vielä täysikuu jousimiehessä tiistaina 29.5.2018. Se näyttää miten sekalaisia tietoja ja sosiaalisia suhteita voi käyttää kaikille paremman yhteiskunnan rakentamiseen.

Kaikenkaikkiaan toukokuu näyttää mukavalta ja energiseltä kuukaudelta. Paras aika lepoon on ensimmäisellä viikolla, sillä sen jälkeen viikot täyttyvät tasaisesti aktiviteeteista.

Ihanaa toukokuuta kaikille!

~ Liisa
2 kommenttia:

 1. Kiitos näistä postauksista!
  Kauriina odotan tuota uranuksen merkinvaihtoa. Kun vielä merkuriuksenikin on kauriissa. On ollut aikamoisia nämä viime vuodet, odottelen vähän harmonisempaa aikaa.
  Hanna

  VastaaPoista
 2. Varmasti osa paineista poistuu kauriilta! Härässä uranus antaa kauriille hyvin tukea toisin kuin oinaassa...
  :)

  VastaaPoista