maanantai 14. toukokuuta 2018

Viikon 20 taivaanmerkit-viikkohoroskooppi

Tällä viikolla sitten tapahtuukin useamman viikon edestä:
Maanantai on omalla tavallaan rauhallinen päivä, mutta tottakai tiistain suuri siirtymä on jollain lailla jo mielessä. Me kaikki valmistaudumme tavallamme, tietoisesti tai alitajuisesti, uudenlaiseen ajanjaksoon...

Tiistaina vaikuttaa sekä uusikuu härässä että uranuksen siirtymä härkään ensimmäistä kertaa yli 80 vuoteen. Kausi on 7-8 vuoden mittainen, joten se ei aukene ihan heti. Painopiste on kuitenkin härkämäisissä asioissa uudenkuun ja uranuksen ansioista, kuten ansiotuloissa, resursseissa ja luonnon kauneudessa. Härkä liittyy myös yleisesti kauneuteen ja myös aistinautintoihin, kuten hyvään ruokaan ja musiikkiin.

Keskiviikkona mars puolestaan siirtyy vesimieheen ja tekee heti neliön uranukseen. Neliöissä on se ongelma, että kaikkea ei voi saada kerralla. Joko aika ei salli joidenkin asioiden tekemistä yhtä aikaa, tai sitten on muita esteitä. Hyvä puoli on siinä, että myöhemmin tulee uusia mahdollisuuksia tehdä tai saada puuttuvat asiat.

Loppuviikon sävy on rauhallisempi, suorastaan sopuisa. Perjantaina merkurius tekee kolmion saturnukseen. Silloin voi tehdä esimerkiksi hyviä sopimuksia. Lauantaina taas venus siirtyy rapuun ja tekee heti mukavan sekstiilin uranukseen. Se nostaa tunnelmia huomattavasti varsinkin keskiviikon neliön jälkeen!

Mukavaa viikkoa!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti