lauantai 5. toukokuuta 2018

Uranus Härän merkissä vuosina 2018 - 2026: Vaaka - Kalat

Oinas - neitsyt edellisessä postauksessa, linkki juttuun: Uranuksen transiitti Härässä 2018 - 2026: Oinas - Neitsyt.

Ja sitä edellisessä kirjoituksessa on yleistä asiaa Uranuksesta härässä: Uranus siirtyy härän merkkiin

Vaaoilla uranus siirtyy pois parisuhdealueelta ja alkaa kautensa alueella, jolla ovat sekä yhteiset rahat että syvällinen henkinen uudistuminen. Uranus liittyy vaakojen kartalla lapsiin ja luovuuteen eli muutokset voivat tulla näiden teemojen kautta. Paine siirtyy parisuhteista esimerkiksi rahankäyttöön perheen sisällä. Vaa'alle uranus on monella tavalla helppo tuttavuus, koska molemmat liittyvät ilmaelementtiin, mutta tässä huoneessa joutuu ennen pitkää tutkimaan omia motiiveja ja todellisia tarpeita ehkä syvällisemmin kuin huvittaisi.

Skorpioneilla uranus liikkui edelliset seitsemän vuotta terveyssektorilla. Siihen liittyi myös muu arjen hallinta. Jos kauden aikana oli erityisiä terveysongelmia, nyt on hyvä mahdollisuus, että ne siirtyvät menneisyyteen. Toisaalta tällä uudella kaudella uudistukset ja yllätykset liittyvät parisuhteeseen ja muihin läheisiin ihmissuhteisiin. Kiinnostut ehkä nyt aivan erilaisista ihmisistä kuin ennen, jos etsit parisuhdetta. Näet miten joku tarpeeksi erilainen voi täydentää sinua paremmin kuin liian samanlainen. Muutokset ovat varmasti hyväksi. Parisuhteissa jo eläville voi tulla levottomuutta, jota voi hoitaa esimerkiksi matkustelemalla ja uusilla harrastuksilla.

Jousimiehillä uranus siirtyy lapsia ja luovuutta symbolisoivalta alueelta terveyteen liittyvälle alueelle. Uranus tarjoaa uusia, ennakkoluulottomia näkökulmia mahdollisten terveysongelmien ratkaisuun. Uudet ideat tulevat todennäköisesti läheltä arkisista ympyröistä. Uranus tuo myös uusia tuulia kaikenlaiseen arjenhallintaan. Uranus-transiiteissa on aina mahdollisuus hyötyyn tai haittaan, joten oman henkisen tasapainon säilyttäminen muutoksissa on tärkeää.

Kauriilla uranus siirtyy perhe-sektorilta luovuuden, itseilmaisun ja lasten alueelle. Uranus liittyy kauriilla aina myös raha-asioihin, eli todennäköisesti rahankäytön painopiste muuttuu. Se ei luultavasti keskity enää pakolliseen, kuten asumiseen ja ruokaan, vaan tulee enemmän tilaisuuksia leikkiä ja nauttia elämästä. Kauriit todella voittavat tässä siirrossa!

Uranus vaikuttaa härässä vuosina 2018-2026


Vesimiehille uranuksen liikkeet ovat henkilökohtaisempia kuin muille merkeille, koska uranus on heitä hallitseva ja suojeleva planeetta. Uranus oinaassa oli monella tavalla sosiaalinen ja aktiivinen kausi, mutta uranuksen siirtyessä härkään huomio keskittyy kotiin ja perheeseen. Myös menneisyys ja juuret kiinnostavat eri tavalla kuin ennen. Osa muutoksista voi liittyä äitiyteen ja hoivaamiseen, esimerkiksi oman lapsen syntymä tai vanhenevasta vanhemmasta huolehtiminen. Työ ja perhe liittyvät usein yhteen, eli muutokset kotona aiheuttavat myös muutoksia töissä, ja päinvastoin.

Kaloilla uranus hallitsee aurinkokartalla alitajuntaa ja sielunelämää. Aika ironista, että levoton uranus on siinä roolissa... Joka tapauksessa uranus on edelliset 7 vuotta hämmentänyt raha-asioita hyvässä ja pahassa, ja nyt se siirtyy seuralliselle ja sosiaaliselle kartan osalle. Arkinen elämä muuttuu värikkäämmäksi ja työ- tai opiskeluympyröihin saattaa ilmestyä uudenlaisia ihmisiä. Uudet ajatusmaailmat piristävät varmasti.

Elämme jännittäviä aikoja (taas kerran)!
:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti