tiistai 29. toukokuuta 2018

Täysikuu jousimiehessä - ajatusten voima

Täysikuu näyttää aina uusia puolia itsestämme ja elämästä. Se voi myös paljastaa jotakin, mitä olemme vältelleet... Tänään on täysikuu jousimiehessä, eli aurinko on kaksosen merkissä ja kuu jousimiehessä. Molemmat merkit, kaksonen ja jousimies, rakastavat ajattelemista, lukemista, puhumista ja kirjoittamista. Kaksonen liittyy tiedon keräämiseen ja jousimies tiedon käyttämiseen. Siksi tämä täysikuu näyttääkin käytämmekö me tietojamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuu on neliössä neptunukseen ja sekstiilissä marsiin. Neliö näyttää, että kaikilla on heikkoja kohtia, sokeita pisteitä, joiden kanssa täytyy olla varovainen. Esimerkiksi pahimman mahdollisen lopputuloksen odottaminen on yleinen sokea piste. Sekstiili marsiin antaa kivasti energiaa sekä käsitellä mahdollisia ongelmia että edetä asioissa, jotka jo toimivat.

Täysikuu jousimiehessä paljastaa miten ajatuksemme vaikuttavat meihin ja muihin
Hassua, että EU:n uusi tietosuojalaki tuli voimaan juuri nyt. Tai ei niinkään hassua, vaan suurta synkroniaa... Oikeastaan se kuvaa hyvin osuvasti sitä, miten tärkeää on välillä miettiä, mitä muiden edes haluaa tietävän omasta elämästä. Ei vain tietosuojamielessä vaan myös yleisemmin.

Täysikuu auttaa myös näkemään miten ajatuksemme vaikuttavat meihin. Jos ajattelemme, että jokin asia tai ihminen on hankala, löydämme siitä helposti todisteita. Mutta sama toimii toisinkin päin, asioista tulee usein helpompia, jos emme niin nopeasti luokittelisi niitä hankaliksi... Kannattaa kokeilla vaikka siivoukseen. :)

Paljon muitakin filosofia kysymyksiä on varmasti ilmassa tänään, onhan täysikuu jousimiehessä, joka rakastaa totuuksia, ja myös niiden etsimistä...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti