maanantai 7. toukokuuta 2018

Viikon 19 Taivaanmerkit! -viikkohoroskooppi

Tällä viikolla tuntuu tapahtuvan melkein koko ajan jotain. Mikä sopii nyt harvinaisen hyvin vuodenaikaankin, keväällä riittää energiaa enempään!

Heti maanantaina on pari neliötä, jotka vaativat hieman huolellisuutta: merkurius tekee neliön plutoon ja venus neptunukseen. Neliöt edustavat ristiriitaisia energioita, ja siksi kuvailen niiden vaativan huomiota. Kaikkea ei voi saada tai tehdä tai ehtiä yhtäaikaa, ja jonkinlaiset kompromissit ovat tarpeen. Mutta ne eivät jatku loputtomiin, vaan tilanne voi muuttua hyvinkin pian...

Tiistaina ja keskiviikkona vaikuttaa auringon oppositio jupiteriin, mikä on enimmäkseen hyvänlaatuinen kuvio. Se kyllä näyttää, jos yrität enemmän kuin tällä hetkellä kannattaa. Monilla raha-asiat ovat jollakin tavalla esillä.

Perjantaina ja lauantaina vaikuttaa auringon kolmio plutoon. Maamerkeissä siitä on hyötyä kaikkiin käytännön asioihin. Se voi myös edistää monia raha-asioita.

Lauantaina on lisäksi merkuriuksen neliö marsiin, joka vaatii varovaisuutta. Saatat puhua nopeammin kuin ajattelet ja muut voivat saada vääristyneen viestin, luultavasti aggressiivisemman tai itsekkäämmän kuin olit ajatellut.

Viikon lopuksi sunnuntaina merkurius kohtaa vielä uranuksen ennen siirtymistään härkään. Se tietää uusia, ennakkoluulottomia ja edistyksellisiä ajatuksia ja kohtaamisia mielenkiintoisten ja jännittävien ihmisten kanssa. Jännä nähdä miten se toteutuu äitienpäivänä! :)

Mukavaa viikkoa!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti