perjantai 1. tammikuuta 2016

Muutoksia....

Astrologia kertoo oikeastaan jatkuvasta ketjusta erilaisia muutoksia. Kun aloin tosissaan opiskella sitä yli kymmenen vuotta sitten, pelkäsin, että se vie elämästä jotenkin yllätykset ja uuden löytämisen ilon. Onneksi se ei mene ihan niin.... :)

Nyt blogiin on tulossa väistämättä muutoksia. Hieman aikaisemmin kuin ajattelin.... Perheeseemme syntyy nimittäin vauva maaliskuussa, osuvasti vuoden 2016 eklipsien tienoilla. Elämään liittyvät muutokset ajavat nyt jonkin aikaa blogin ohi. En lopeta missään tapauksessa kokonaan, mutta joudun miettimään uudelleen millä tavalla jatkan nyt, kun aika ja energia ovat vähissä. Yksi vaihtoehto on päivitellä useammin facebook-sivulle lyhyitä mietteitä transiiteista, kuun vaiheista yms, ja vähemmän pidempiä blogi-juttuja. Tulen varmaan miettimään ja kokeilemaan eri juttuja, koska en ole keksinyt vielä tyydyttävää ja realistista tapaa jatkaa. Joka tapauksessa kirjoittelen tänne vielä jonkin verran, mutta ehkä epäsäännöllisemmin kuin haluaisin....

Ihanaa alkanutta uutta vuotta 2016!

(eikä sitä tiedä, jos lähipäivinä löytyisi aikaa kommentoida tätä uutta vuotta astrologisesti, himo kirjoittaa on kova, vaikka muut asiat tuntuvat vievän suurimman osan huomiosta :) )