sunnuntai 31. tammikuuta 2016

*Helmikuun taivaanmerkit*

Heips,
helmikuu näyttää oikein mukavalta kuukaudelta tammikuun jälkeen... Tammikuussa merkurius perääntyi ja aiheutti muutenkin kaikenlaista harmia. Vaikka olen positiivinen jouskari, siitä oli vaikea keksiä mitään hyvää sanottavaa lopulta. Joskus kai vaan täytyy olla ärtynyt tai vihainen...

Joka tapauksessa helmikuu alkaa paljon helpompana. Hyvät, helpot ja kivat transiitit dominoivat koko kuukauden. Ihan harmitonta kuukautta en lupaa, mutta paineet ovat melko minimaalisia tammikuuhun verrattuna. :)

Uusikuu 8.2. vesimiehessä korostaa yhteistyön voimaa. Kaikki haluavat joskus tuntea olevansa osa jotakin isompaa kokonaisuutta ja uusikuu antaa siihen hyviä ideoita.

Täysikuu 22.2. neitsyessä auttaa tasapainottamaan ruumiin ja mielen terveyttä. Talvi ottaa voimille, mutta terveyttä täytyy vaalia sopivasti, ei fanaattisesti.

Ja aurinko siirtyy kaloihin 19.2., mistä alkaa tunnelmallinen kuukausi...

Maaliskuussa on tulossa taas eklipsit, tällä kertaa kaloissa ja vaa'assa, jotka voivat tuoda nopeita muutoksia ja yllättäviä tilanteita....! Eli nautitaan rauhassa vähemmän jännittävästä helmikuusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti