torstai 28. tammikuuta 2016

Pluto ja merkurius syvissä vesissä....

Tämän viikon ajatukset saattavat olla harvinaisen synkkiä (loskaa ja pimeyttä, tartteeko muuta?), koska pluto ja merkurius ovat harvinaisessa yhtymässä koko viikon. Yleensä merkuriuksen yhtymät muihin planeettoihin kestävät päivän tai korkeintaan kaksi. Tällä kertaa merkurius pysähtyi kääntyäkseen niin lähellä plutoa, että ne ovat tiiviissä vuorovaikutuksessa koko viikon... Paineet näkyvät kaikkialla ympärillä....

Pluto ei ole planeettana aina helpoimmasta päästä, joten ajatukset saattavat olla todella synkkiä tai syvällisiä. Ajatukset kertovat nyt erityisen paljon syvimmistä peloistamme ja tunteistamme. Ne ovat kuitenkin vain ajatuksia, joita voi aina jossain määrin ohjailla. Eivätkä kaikki ajatukset ole onneksi totta, vaan osa voi olla olemassa ihan vain omassa päässä (vaikka ne tuntuvatkin nyt harvinaisen todellisilta). Tämäkin menee ohi, kuten kaikki muutkin transiitit. Yhtymä on kuitenkin tarkka vasta viikonloppuna, joten se helpottaa kunnolla vasta ensi viikolla.

Siihen saakka tsemppiä...!

4 kommenttia:

 1. Osui ja upposi! Tänään on aamusta asti menty vauhdilla mukavuusalueen ulkopuolelle ja pitkän matkaa! Ihmiset ovat tuntuneet harvinaisen tylyiltä ja kaikkia pieniä ikäviä sattumia on kasautunut ihan roppakaupalla pelkästään tähän aamupäivään. Parasta kai olisi hautautua peiton alle koko loppuviikoksi.

  VastaaPoista
 2. No minä onnistuin kaatamaan omenamehupurkin jääkaappiin. Enkä huomannu ennenku valui lattialle. Sitten olikin iso operaatio vetää kaappi paikoiltaan ja irrottaa kaapiston sokkelikin. Pari tuntia siihen meni että kaikki on pesty ja kuivattu keittiön mattoa myöten. Myöskin viime yönä oli jo kerrassaan kummallisia unia😶

  VastaaPoista
 3. Kyllä sänky tai sohva houkuttelee, kun katsoo noita transiitteja... Mutta samalla kohdataan omaa pimeää puolta, ja sitä kautta mikä elämässä on todella tärkeää...!

  VastaaPoista
 4. Ja minulle tuottaa kamalaa tuskaa saada eräs apurahahakemus matkalle. Enää kaksi päivää aikaa...

  VastaaPoista