sunnuntai 19. elokuuta 2018

Viikon 34 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskooppi ei voisi olla juuri parempi! Merkurius lopetti juuri perääntymisensä, mikä on oikeastaan edellisen viikon uutisia, mutta vaikuttaa mukavasti vieläkin. Aivosumu helpottaa alkuviikosta. Ja loppuviikoksi on luvassa mukavia kuvioita...

  • Torstai 23.8.2018: Aurinko siirtyy neitsyen merkkiin. Tervetuloa siisteys ja järjestys! Tämä on se klassinen aika vuodesta, kun lomien jälkeen laitetaan elämä järjestykseen, aletaan syödä ja liikkua kunnolla ja aloitetaan harrastukset. Se on arkea ja se tuntuu hyvältä.
  • Lauantai 25.8.2018: Aurinko muodostaa kolmion uranukseen. Tämä on loistava tilaisuus järjestää elämän materiaalista puolta. Myös raha-asioissa aukeaa uusia mahdollisuuksia. Kuvio on tiukasti sidoksissa myös seuraavan päivän kuvioihin.
  • Sunnuntai 26.8.2018: Sunnuntai on multitaskaajan unelma: Samana päivänä täysikuu kaloissa, suurkolmio maamerkeissä, kun aurinko kolmioi myös Saturnusta ja lisäksi ristiriitoja edustava venuksen neliö plutoon. Täysikuun aspektit ovat loistavat. Vaikka täysikuu voi luoda levottomuutta, tällä kertaa se purkautuu luonnollisella tavalla hyödylliseen toimintaan.

Kuulostiko viikkohoroskooppi sinusta lupaavalta? Itse olen ainakin innoissani...
:)

~Liisa


Blogin facebook-sivulla on joskus pieniä päivityksiä tiheämmin kuin täällä, eli kannattaa seurata sitäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti