sunnuntai 12. elokuuta 2018

Viikon 33 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Viikkohoroskooppi

Nyt on taas sellainen rauhallisempi ja rennompi väliviikko. Tulee ainakin itselleni tarpeeseen...! Tällä viikolla on itse asiassa vain muutama astrologinen kuvio, mutta ne ovat sitäkin mukavampia!

  • MA 13.8.2018 Perääntyvä mars siirtyy kauriin merkkiin. Nyt ainakin vesimiehet saavat hengähdystauon. Kauriit sen sijaan joutuvat säästelemään voimiaan ja käyttämään älyä voiman sijaan.
  • LA 18.8. Merkurius tekee sekstiilin venukseen. Nyt asioista on helppo nähdä hyvät puolet. Ihmisistä myös. Ja merkuriuksen perääntymisen ansiosta jonkin menneen asian kanssa voi tehdä rauhan.
  • SU 19.8. Jupiter tekee kolmion neptunukseen. Tämä kuvio symboloi universaalia rakkautta parhaimmillaan. Erityisesti kuvio säteilee rauhaa ja rakkautta vesimerkeille ravuille, skorpioneille ja kaloille, mutta muutkin merkit saavat nauttia siitä. Lisäksi Merkurius lopettaa perääntymisensä eli kääntyy kulkemaan taas eteenpäin. Elämä palaa siltä osin nopeasti normaaliksi. 

Jupiterin kolmio vaikuttaa voimakkaana ilmassa koko viikon ja se voi tuntua myös pitkälle seuraavaan viikkoon. Eli nautiskellaan nyt kaikki universumin rakkaudesta, kun sen tuntee tavallista selkeämmin. <3

Ja kun merkuriuskin palaa normaaliin suuntaansa, ollaan jo selvästi voiton puolella kesän haastavien kuvioiden suhteen...!

Mukavaa viikkoa!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti